Gossip

Ο Πικέ ησύχασε από τη Σακίρα και βρήκε μπελά από το νέο του αμόρε

Μέχρι στιγμής έχουμε δει μόνο φωτογραφίες του ζευγαριού να γελάει και να είναι ευτυχισμένο, αλλά πρόσφατες εικόνες δείχνουν ένα ρομαντικό ραντεβού να καταλήγει σε καυγά.

Ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα έλυσαν τα προβλήματά τους σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών τους, μετά την πρόσφατη συμφωνία που υπέγραψαν. Ωστόσο, εκεί που φαινόταν ότι όλα τα προβλήματα του Πικέ είχαν επιτέλους κλείσει, ήρθε στο φως ότι έχει κάποια πράγματα να λύσει με την Clara Chia, την τωρινή σύντροφό του.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει μόνο φωτογραφίες του ζευγαριού να γελάει και να είναι ευτυχισμένο, αλλά πρόσφατες εικόνες δείχνουν ένα ρομαντικό ραντεβού να καταλήγει σε καυγά.

Η εκπομπή «Y ahora Sonsole» εξέτασε αυτές τις εικόνες, οι οποίες δείχνουν ότι δεν είναι όλα ρόδινα με το ζευγάρι. Σύμφωνα με την εκπομπή, η σχέση μεταξύ τους δεν είναι τόσο τέλεια όσο θέλουν να πιστεύουμε.



Βλέποντας τις φωτογραφίες, εξήγησαν: «Το ζευγάρι φεύγει από ένα εστιατόριο πιασμένο χέρι-χέρι, αλλά το πρόσωπο της Clara Chia δείχνει θλίψη. Ο Πικέ κρατάει την τσάντα της και φαίνεται να της λέει κάτι, αλλά εκείνη δεν τον κοιτάζει καν».

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον 35χρονο ποδοσφαιριστή πιασμένο χέρι-χέρι με τη 23χρονη φοιτήτρια δημοσίων σχέσεων καθώς συζητούσαν έξω από το εστιατόριο, μετά το γεύμα τους.

Η έξοδος του Πικέ με τη νέα του σύντροφο μόνο τυχαία δεν είναι. Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι Πικέ και Σακίρα κατέληξαν σε συμφωνία για την επιμέλεια των γιων τους μετά τον χωρισμό τους.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x