Gossip

Πηλαδάκης για την υποψήφια Ναυσικά: «Πάντα δίπλα σου»

Ο Κώστας Πηλαδάκης στο πλευρό της συντρόφου του, Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, που είναι υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι μια από τις τέσσερις υποψήφιες προς αποχώρηση από το Survivor αυτή την εβδομάδα (κι ενώ έχει «κλειδώσει» η ψηφοφορία της περασμένης εβδομάδας με υποψηφίους Βαλάντη, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Μυριέλλα Κουρεντή).

Στο πλευρό της 28χρονης ηθοποιού και μοντέλου είναι ο σύντροφός της τα τελευταία χρόνια, Κώστας Πηλαδάκης. Σε story που ανέβασε στο Instagram ο επιχειρηματίας και άλλοτε ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ έγραψε «Πάντα δίπλα σου», ενώ ανέβασε και τον κωδικό SMS στο οποίο μπορούν οι τηλεθεατές να στηρίξουν την αγαπημένη του.

Πηλαδάκης για την υποψήφια Ναυσικά: «Πάντα δίπλα σου»

Την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου υπέδειξε στο χθεσινό ως υποψήφια η Αθηνά Ευμορφιάδου, η οποία είχε το δικαίωμα αυτό μετά τη νίκη της στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας. Πλέον η σύντροφος του Κώστα Πηλαδάκη είναι υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα από τους Διάσημους, αλλά και την Παρασκευή Σταματοπούλου και τον Σταμάτη Καλαφατά από τους Μαχητές.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x