podcasts

Golaso podcast: Ο Ίλιτσιτς σταμάτησε εδώ και καιρό να διασκεδάζει με το ποδόσφαιρο

Ο Γιόσιπ Ίλιτσιτς παλεύει με το τέρας της κατάθλιψης, προσπαθώντας να χαμογελάσει ξανά στη ζωή του. Γιατί έχει σταματήσει ένα διασκεδάζει με το ποδόσφαιρο εδώ και τέσσερα χρόνια.

Είναι η κατάθλιψη ένα τέρας που σου τρώει τα σωθικά και σε κατασπαράζει εσωτερικά... Εκατομμύρια άνθρωποι παλεύουν καθημερινά για να την ξεπεράσουν. Ένας από αυτούς είναι και ο χαρισματικός Γιόσιπ Ίλιτσιτς.

Αυτός ο φοβερός παικταράς με το γλυκό αριστερό πόδι, ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός που θα μπορούσε να έχει κάνει τεράστια καριέρα αλλά δεν τα κατάφερε. Τα ψυχικά του ζητήματα, τα όσα έχει περάσει καθόλη τη διάρκεια της ζωής του δείχνουν να τον λυγίζουν. Από μωρό παιδί ως τώρα, στα 34 του.

Η Αταλάντα τον στηρίζει και του δίνει χρόνο για να επιστρέψει όποτε είναι έτοιμος, αλλά πάνω από όλα το σημαντικό ζήτημα είναι να χαμογελάσει ξανά στη ζωή του. Γιατί εδώ και μερικά χρόνια, ο Ίλιτσιτς έχει πάψει να διασκεδάζει το ποδόσφαιρο...

Το Golaso Podcast ξετυλίγει το κουβάρι της ζωής του Γιόσιπ Ίλιτσιτς, ο οποίος θέλει να... σκοράρει απέναντι στο τέρας της κατάθλιψης και να πάρει και αυτό το ματς. Παρουσιάζει ο Γιώργος Τσανάκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x