Gossip

Ποιους διάσημους Έλληνες «προτιμούν» πρωταγωνίστριες αισθησιακών ταινιών

Οι πρωταγωνίστριες των ερωτικών ταινιών του Σειρηνάκη... απαντούν. Δείτε επίσης ποιες διάσημες Ελληνίδες προτιμούν οι άνδρες πρωταγωνιστές.

Στην ετήσια έρευνα που πραγματοποιεί η Sirina, οι πρωταγωνίστριες των ερωτικών ταινιών του Δημήτρη Σειρηνάκη κλήθηκαν να απαντήσουν στο υποθετικό ερώτημα για το ποιους διάσημους Έλληνες θα ήθελαν στο πλευρό τους σε μια ταινία τέτοιου... περιεχομένου.

Συγκεκριμένα, στο ερώτημα με ποιον διάσημο Έλληνα θα ήθελαν να γυρίσουν ταινία με τη σφραγίδα της Sirina, οι πέντε κορυφαίες σταρ της εταιρίας ως πρώτη τους επιλογή είχαν τον Τάσο Νούσια, με τον Αναστάση Ροϊλό να ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής, στη δεύτερη θέση. Στη δεκάδα φιγουράρουν, ωστόσο, και ακόμη δύο ηθοποιοί της «Μάγισσας». Ο λόγος για τον Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη, που βρίσκεται στην τρίτη θέση και τον Θεοδόση Φυλακτό, ο οποίος τερμάτισε έβδομος στις προτιμήσεις των ερωτικών πρωταγωνιστριών.

Οσο για τους υπολοίπους του top 10; Το όνομα του Κωνσταντίνου Αργυρού δεσπόζει στην τέταρτη θέση, ακολουθεί ο Γιάννης Στάνκογλου στην πέμπτη, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας βρίσκεται στην έκτη θέση, κάνοντας την ανατροπή. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Αντώνης Σρόιτερ και ο Βασίλης Μίχας συμπληρώνουν αντίστοιχα τις τρεις τελευταίες θέσεις της δεκάδας.

Ποιους διάσημους Έλληνες «προτιμούν» πρωταγωνίστριες αισθησιακών ταινιών

Από την άλλη μεριά, τα πέντε πιο δημοφιλή αγόρια της εταιρίας του Δημήτρη Σειρηνάκη συμμετείχαν στο δικό τους γκάλοπ, ψηφίζοντας τις πιο σέξι Ελληνίδες του 2023. «Βασίλισσα» του σεξαπίλ στέφθηκε η Φαίη Σκορδά, παίρνοντας τα πρωτεία από την Ελένη Φουρέιρα, που τερμάτισε δεύτερη. Η Ιωάννα Τούνη, η Αναστασία και η Josephine συμπληρώνουν των πρώτη πεντάδα με τις προτιμήσεις των ανδρών ηθοποιών αισθησιακών ταινιών ενώ οι υπόλοιπες που… διακρίθηκαν στη δημοσκόπηση του sexiness την οποία έκανε η εταιρία είναι η Κατερίνα Παναγοπούλου, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η Αθηνά Οικονομάκου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x