Gossip

Ο «πόλεμος» Μαντόνα-50 Cent για τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της και η συγγνώμη

Το άγριο χώσιμο του 50 Cent στη Μαντόνα για τις γυμνές φωτογραφίες της, η απάντηση της διάσημης ποπ τραγουδίστριας και η… συγγνώμη του.

Ξέσπασε «πόλεμος» ανάμεσα σε Μαντόνα και 50 Cent.

Αφορμή οι πρόσφατες αποκαλυπτικές φωτογραφίες της στο Instagram. Ο Αμερικανός ράπερ της τα έχωσε για τη συγκεκριμένη κίνηση στο Instagram.

«Ό,τι πιο αστείο είδα σήμερα! LOL. Αυτή είναι η Μαντόνα στο κρεβάτι να προσπαθεί να το παίξει "Like a virgin" στα 63 της. Πρέπει να είναι πυροβολημένη για ανεβάζει στο διαδίκτυο τον γερασμένο κώλο της», σχολίασε αρχικά ο 50 Cent.

«Πόλεμος» Μαντόνα - 50 Cent για τις γυμνές φωτογραφίες της

«Εδώ ο 50 Cent προσποιούνταν ότι είναι φίλος μου. Τώρα αποφάσισες να με κακολογήσεις! Υποθέτω ότι η νέα σου καριέρα είναι να προκαλείς την προσοχή προσπαθώντας να ταπεινώσεις τους άλλους στα social media», απάντησε η Μαντόνα και πρόσθεσε: «Αυτό το σχόλιο ήταν η χαμηλότερου επιπέδου επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις ως καλλιτέχνης και ως ενήλικας. Απλώς ζηλεύεις. Δεν θα φαίνεσαι τόσο καλά όσο εγώ, ούτε και θα διασκεδάζεις τόσο πολυ όταν θα είσαι στην ηλικία μου».
«Πόλεμος» Μαντόνα - 50 Cent για τις γυμνές φωτογραφίες της

Ο 50 Cent επανήλθε: «Πρέπει να πλήγωσα πολύ τα συναισθήματα της Madonna, πήγε και ξέθαψε μια παλιά φωτογραφία του MTV από το 2003. Εντάξει, συγγνώμη, δεν είχα σκοπό να πληγώσω τα συναισθήματά σου. Δεν ωφελούμαι από αυτό, σε κάθε περίπτωση, είπα αυτό που σκέφτηκα όταν είδα τη φωτογραφία, ελπίζω να δεχτείς τη συγγνώμη μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x