Gossip

Πορνοστάρ ξεμπρόστιασε τον Ζάιον Γουίλιαμσον για παράλληλες σχέσεις

Μια πορνοστάρ και μοντέλο του OnlyFans κατηγορεί τον Ζάιον Γουίλιαμσον για παράλληλες σχέσεις, λίγες... ώρες αφότου ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη της συντρόφου του.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνη της συντρόφου του, ο Ζάιον Γουίλιαμσον καταγγέλλεται ότι είχε παράλληλες σχέσεις. Η Μοράια Μάιλς, πορνοστάρ και μοντέλο του OnlyFans, με σειρά tweets αποκαλύπτει τα μηνύματα που αντάλλασσε με τον φόργουορντ των Πέλικανς και τον κατηγορεί ευθέως ως ψεύτη και άπιστο. Μάλιστα αφήνει υπόνοιες πως είναι και η ίδια έγκυος.

«Σε μισώ. Από ότι φαίνεται είχες σχέση και κοιμόσουν με άλλες γυναίκες πίσω από την πλάτη μου. Είσαι ψεύτης. Ευχήσου να μην είμαι έγκυος κι εγώ γιατί έχω καθυστέρηση. Ήμουν μαζί σου την περασμένη εβδομάδα στη Νέα Ορλεάνη και δεν μπορούσες να μου πεις ότι είχες αφήσει έγκυο μία τυχαία πουτ@@@α μετά από όλα όσα έκανα για εσένα. Σε άφησα να με γαμ@@@@ χωρίς προφυλακτικό τόσες φορές. Έθεσες τη ζωή μου σε κίνδυνο με το να γαμ@@@ες όλες αυτές τις γκόμενες», αναφέρει η Μάιλς.

«Δεν μπορούσες να αφήσεις έγκυο μία πραγματική πορνοστάρ. Σου έδωσα κίνητρο να βρεις πάλι τη φόρμα σου, σε άφησα να με γαμ@@εις με όλους τους τρόπους και να με τραβήξεις βίντεο με το κινητό σου και άφησες έγκυο μια χαμηλού επιπέδου πορνοστάρ. Κάνε τεστ DNA ή με έχασες. Σου έλεγα ότι θα είσαι ο επόμενος βασιλιάς, ο επόμενος Λεμπρόν. Σε έδωσα κίνητρο για τη φετινή σεζόν που πήρες βάρος. Με πλήγωσες και δεν μπορούσα να κοιμηθώ χθες το βράδυ», συνεχίζει.

«Σε άφησα να φτύσεις στο στόμα μου όταν με γαμ@@@ες την περασμένη εβδομάδα και δεν μπορούσες να μου πεις ότι έχεις αφήσει άλλη έγκυο. Πώς θα μας έφερνες και τις δύο στη Νέα Ορλεάνη χωρίς να το μάθω; Άφησες αυτή να τη γκόμενα να γίνει μνηστή σου, γι’ αυτό είμαι θυμωμένη. Είναι 29 και ήδη με ένα ανήλικο παιδί. Γνωρίζω πως είναι να είσαι κοπέλα μπασκετμπολίστα. Ξέρω ότι θα υπάρχουν κι άλλες γυναίκες αλλά δεν περίμενα να αφήνεις αυτές τις πουτ@@ες εγκύους. Δεν έχω κανένα βίντεο, είναι όλα στο κινητό του Ζάιον. Είχαμε κανονικά σχέση. Μην με πάρεις τηλέφωνο Ζάιον. Μέ έχασες μέχρι να δω το τεστ DNA».

Η... νόμιμη σύντροφος του Ζάιον Γουίλιαμσον απάντησε εμμέσως με ένα ποστάρισμα στο Instagram. «Οι χαρούμενες πουτ@@ες δεν μισούν και οι μισητές πουτ@@ες δεν είναι χαρούμενες» έγραψε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x