Παράξενα

Ο πρίγκιπας Χάρι ισχυρίζεται πως έπαιζε Xbox… τέσσερα χρόνια πριν κυκλοφορήσει η κονσόλα!

Απορία έχει προκαλέσει η ιστορία του πρίγκιπα Χάρι με το Xbox που φέρεται να του είχε αγοράσει η μητέρα του πριν σκοτωθεί.

Η αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι κυκλοφορεί σήμερα 10 Ιανουαρίου όμως ήδη αρκετά κομμάτια του βιβλίου έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.

Ένα εξ αυτών αναφέρεται στον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και μητέρας του Χάρι το 1997, με πολλούς όμως να στέκονται στον ισχυρισμό του ότι λίγο πριν χάσει τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας του είχε αγοράσει ένα Xbox.

Ποιο είναι το πρόβλημα; Η κονσόλα ανακοινώθηκε το 2000, κυκλοφόρησε το 2002 και έφτασε στην Ευρώπη το 2003!

Σύμφωνα με το “Spare”, την κονσόλα της Microsoft είχε δώσει στον 13χρονο τότε πρίγκιπα η θεία του, Σάρα, που του είχε εξηγήσει ότι η μητέρα του είχε αγοράσει το δώρο λίγες ημέρες προτού χάσει τη ζωή της.

Ασφαλώς, οι φίλοι των βιντεοπαιχνιδιών αναρωτιούνται πώς γίνεται να έχει στην κατοχή του ο Χάρι την κονσόλα τόσα χρόνια προτού κυκλοφορήσει, ενώ ακόμη πιο περίεργο είναι ότι σύμφωνα με την Daily Star, ο δούκας του Σάσεξ αναφέρει στο συγκεκριμένο κομμάτι του βιβλίου πως «αυτή η ιστορία με ακολουθεί εδώ και πολλά χρόνια, δεν έχω ιδέα αν είχε γίνει έτσι»! Μάλλον κάποιο μπέρδεμα με τις κονσόλες έχει γίνει...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x