Τεχνολογία

Πρώτη επαφή με το τρομακτικό Dying Light video game

Φυσικά, από τη φετινή Gamescom δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και το Dying Light, ο επερχόμενος τίτλος της Techland.

Φυσικά, από τη φετινή Gamescom δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και το Dying Light, ο επερχόμενος τίτλος της Techland.

Έτσι, ένα demo ειδικά για τις ανάγκες τις Gamecom είχε προετοιμαστεί, όπου και αποκαλύφθηκαν ορισμένες πολύ ενδιαφέρουσες λεπτομέρεις για το multiplayer κομμάτι του τίτλου.

To Enternity είχε την ευκαιρία να τις ανακαλύψει σε ένα hands-on session, με τον Lead Game Designer Maciej Binkowski σε ρόλο σχολιαστή.

Η αποστολή ξεκινούσε από ένα άδειο διαμέρισμα σε μια εγκατελειμμένη πολυκατοικία, όπου και στους παίκτες δίνεται η εντολή να δημιουργήσουν μια ισχυρή έκρηξη, ούτως ώστε να δοθεί το «μήνυμα» στον έξω κόσμο (το νησί είναι σε καραντίνα) ότι υπάρχουν ακόμα ζωντανοί ανάμεσα στις ορδές των απέθαντων.

Ο χειρισμός είναι άμεσος και χωρίς κάποιο ιδιαίτερα πρόβλημα, στα πρότυπα του Dead Island, με την stamina bar να καθορίζει την αποτελεσματικότητα των κινήσεών.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το πλήκτρο του άλματος απουσιάζει, με τη θέση του να έχει πάρει ένα πλήκτρο που είναι υπεύθυνο για κάθε είδους αλληλεπίδραση (που αφορά κίνηση) με το περιβάλλον.

Υπερπήδηση εμποδίων, άλματα, κρατήματα από γωνίες και άκρες, όλα γίνεται με το πάτημα ενός πλήκτρου, κάτι που ίσως αρχικά προκαλέσει ορισμένα προβλήματα, τουλάχιστον όσον αφορά το context στο οποίο χρησιμοποιείται και ο ακριβής τρόπος εκτέλεσης των κινήσεων.

Διαβάστε τη συνέχεια της παρουσίασης και δείτε ένα νέο video εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x