TV

Σε δύο επεισόδια της 4ης σεζόν ο Κυβερνήτης του Walking Dead

Η τέταρτη σεζόν του Walking Dead θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο.

Το trailer του Walking Dead που κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα, μπορεί να έχει διάρκεια τέσσερα λεπτά, να δείχνει όλους τους παλιούς χαρακτήρες και αρκετούς νέους, αλλά δεν μας δείχνει καθόλου Κυβερνήτη.

Ο ρόλος του David Morrissey, διατηρείται στην τηλεοπτική μεταφορά σε αντίθεση με το κόμικ, αλλά όπως λένε οι πληροφορίες, η συμμετοχή του στην 4η σεζόν θα περιοριστεί σε δύο επεισόδια που θα είναι αφιερωμένα σε αυτόν.

Σε αυτό λογικά θα φτιαχτεί το background για μεγαλύτερη συμμετοχή του στην πέμπτη σεζόν. Όπως και να χει περιμένουμε να δούμε ξανά έναν από τους ωραιότατους διαλόγους που έχει συνήθως με τον Ρικ.

Αν και ο αγαπημένος μας είναι αυτός:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x