Παράξενα

Ο Σάγκι από το Σκούμπι Ντου «νοικιάζει» το ιστορικό βανάκι μυστηρίου στο Airbnb

Την ευκαιρία να μείνουν δωρεάν για τρία βράδια στο ιστορικό βανάκι μυστηρίου από το «Σκούμπι Ντου», θα έχουν δύο τυχεροί, αφού ο «Σάγκι» γιορτάζει τα 20 χρόνια του film και το... δίνει μέσω Airbnb!

Σε συνεργασία με την πλατφόρμα Airbnb, Μάθιου Λίλαρντ, γνωστός και ως Σάγκι από το παγκοσμίου φήμης «Σκούμπι Ντου», αποφάσισε να κάνει ένα απίστευτο δώρο σε δύο τυχερούς φίλους του film! Για να γιορτάσει λοιπόν τα 20 χρόνια από την πρώτη ταινία, δίνει το ιστορικό βανάκι μυστηρίου για δωρεάν διανυκτέρευση τριών ημερών!

Η τοποθεσία που θα είναι... παρκαρισμένο είναι ένα απίστευτο σημείο στη Νότια Καλιφόρνια των ΗΠΑ, μπροστά σε ένα γκρεμό που από κάτω έχει όλη τη θάλασσα στο «πιάτο» του. Για να κλείσει κάποιος θέση, θα πρέπει να μπει στις 20:00 μ.μ στην εφαρμογή και να ελπίζει ότι θα είναι αυτός ο τυχερός που θα προλάβει.

Όσοι θυμούνται τα χρώματα από το «Mystery Machine» σίγουρα θα νοσταλγήσουν το παρελθόν, ενώ αυτοί που τελικά θα κοιμηθούν σε αυτό, θα έχουν δωρεάν σνακ, χωρίς φυσικά να περιλαμβάνονται... τέρατα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x