Gossip

Σοφία Βεργκάρα: «Αν σε μένα βλέπει κάποιος μόνο το στήθος μου, τότε το πρόβλημα είναι δικό του»

Η Σοφία Βεργκάρα είναι ευγνώμων για την εμφάνιση που της χάρισε ο Θεός, αλλά απαντά σε όσους την κρίνουν μόνο για αυτή.

Τη δική της απάντηση σε όσους εξακολουθούν να τη θεωρούν απλώς μια πολύ όμορφη γυναίκα και τίποτα περισσότερο έδωσε η Σοφία Βεργκάρα σε συνέντευξή της στην El Pais. Η Κολομβιανή σταρ, που προωθεί τη νέα της σειράς, Griselda, που κυκλοφορεί στις 25 Ιανουαρίου από το Netflix, έχει κουραστεί να απασχολεί ορισμένους μόνο για την εξωτερική της εμφάνιση.

«Από το πρώτο επεισόδιο στο Modern Family έγινα παγκοσμίως γνωστή, αλλά δεν είχα ποτέ τις ίδιες ευκαιρίες με Αμερικανίδες ηθοποιούς λόγω τα εμφάνισής μου. Είναι όλο και πιο δύσκολο να βρω ρόλους. Δεν μπορώ να υποδυθώ μια επιστήμονα ή μια δικαστή με την εμφάνισή μου. Δεν λέω ότι δεν μπορεί να υπάρχουν επιστήμονες ή δικαστές όπως εγώ, αλλά οι ρόλοι αυτοί δεν προορίζονται ποτέ για κάποια σαν εμένα», ανέφερε η Βεργκάρα.

«Δεν παραπονιέμαι όμως, θα ήμουν αγνώμων. Έκανα περισσότερα από όσα ονειρευόμουν. Θα ήταν παράλογο να νιώθω άσχημα για την εμφάνισή μου. Απεναντίας είμαι ευγνώμων για τη ζωή που μου χάρισε. Το μεγάλο μου στήθος και το σώμα μου άνοιξαν όλες τις πόρτες για μένα. Ήταν το διαβατήριό μου όταν ήμουν 20 χρονών και άρχιζα καριέρα μοντέλου, αλλά πλέον είμαι 51. Υπάρχουν γυναίκες που είναι ομορφότερες από μένα, με καλύτερο στήθος, ωραιότερο σώμα αλλά παραμένω στο χώρο γιατί έχω αποδείξει τι μπορώ να κάνω. Από πολύ μικρή ξέρω τις δυνάμεις μου και τις αξιοποιώ. Αν σε μένα βλέπει κάποιος μόνο το στήθος μου, τότε το πρόβλημα είναι δικό του», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x