Gossip

Σοφία Βεργκάρα: Μετά το διαζύγιό της βγαίνει με χειρουργό

Η διάσημη ηθοποιός Σοφία Βεργκάρα βγαίνει με τον Τζάστιν Σάλιμαν, ο οποίος εργάζεται ως ορθοπεδικός χειρουργός.

Νέος σύντροφος για την Σοφία Βεργκάρα. Η διάσημη ηθοποιός λίγο καιρό μετά το διαζύγιό της βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του Τζάστιν Σάλιμαν, ο οποίος είναι ορθοπεδικός χειρουργός.

Το νέο αμόρε της Κολομβιανής σταρ, με σπουδές στο Ivy League, ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με τη Μπρι Τέρνερ, γνωστή από τη δουλειά της στο «Grimm», και «ενώθηκαν» με τα δεσμά του γάμου το 2010. Το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά, πριν από τον χωρισμό του το 2018.

Η έξοδος της ηθοποιού σηματοδοτεί την πρώτη φορά που τη βλέπουμε δημόσια σε ραντεβού από τότε που χώρισε από τον Τζο Μανγκανιέλο. Η Βεργκάρα και ο επίσης ηθοποιός είχαν γνωριστεί κατά τη διάρκεια του δείπνου της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκου το 2014.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε την παραμονή των Χριστουγέννων του 2014 και παντρεύτηκε τον επόμενο χρόνο. Οι δυο τους παρέμειναν μαζί για, σχεδόν, μια δεκαετία πριν ανακοινωθεί ότι χώρισαν τον περασμένο Ιούλιο.

Ο ηθοποιός του «Magic Mike», σύμφωνα με το «TMZ», επικαλέστηκε αγεφύρωτες διαφορές, με το μέσο να υποστηρίζει ότι ήθελε παιδιά με την ηθοποιό, η οποία έχει ήδη έναν γιο, 31 ετών. Το πρώην ζευγάρι είχε συνάψει προγαμιαίο συμβόλαιο ύψους 100 εκατ. δολαρίων, το οποίο προστατεύει τα περιουσιακά στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει και οι δύο κατά τη διάρκεια των έγγαμων χρόνων τους.









Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x