Gossip

Σοφία Χαρμανδά: Το «next big thing» στο χώρο της μόδας (pics)

Παρότι αριστούχος φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ, θεωρείται από τις πολλά υποσχόμενες πρωτοεμφανιζόμενες κοπέλες στον χώρο της μόδας.

Παρότι αριστούχος φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ, θεωρείται από τις πολλά υποσχόμενες πρωτοεμφανιζόμενες κοπέλες στον χώρο της μόδας.

Η Σοφία Χαρμανδά είχε προτάσεις εδώ και χρόνια να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, πήρε την απόφαση όμως να το κάνει αφού τελείωσε το πρώτο έτος των σπουδών της.

Σήμερα, παρουσιάζει τη μόδα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά, ενώ συμμετείχε και σε κάποια επεισόδια του «Βlind Taste», τη μαγειρική εκπομπή του Δημήτρη Σκαρμούτσου.

«Η τηλεόραση μου αρέσει, είναι μια ωραία εμπειρία και θα ήθελα να ασχοληθώ περισσότερο με αυτή αργότερα. Εχει κούραση και άγχος, αλλά γνωρίζεις ανθρώπους και ξεφεύγεις από την πραγματικότητα, που αυτή την εποχή δεν είναι και τόσο ευχάριστη. Ο συνδυασμός μόντελινγκ και τηλεόρασης είναι ό,τι καλύτερο για να μη βαρεθείς ποτέ και να βρίσκεσαι συνεχώς σε κινητικότητα και εγρήγορση», λέει στο «thema people» η Σοφία.

inner

inner

inner

inner

inner




























Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x