Κινηματογράφος

Έξαλλος ο Σταλόνε με την ταινία που ετοιμάζεται για τον Ιβάν Ντράγκο!

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε έγινε έξαλλος στην είδηση πως ετοιμάζεται spin-off για τον Ιβάν Ντράγκο χωρίς τη συγκατάθεσή του.

Περίπου 37 χρόνια μετά την κυκλοφορία του «Ρόκι 4», που έσπασε τα ταμεία με την τιτανομαχία του ήρωα της σειράς ταινιών με τον Σοβιετικό γίγαντα Ιβάν Ντράγκο, η… κόντρα αναβιώνει.

Ο παραγωγός του «Ρόκι», Έργουιν Γουίνκλερ και οι γιοι του έχουν στα σκαριά ένα spin-off που θα εστιάζει στον Ρώσο πυγμάχο, τον οποίο είχε ενσαρκώσει ο Ντολφ Λούντγκρεν. Η είδηση αυτή έκανε έξαλλο τον Σιλβέστερ Σταλόνε, τόσο με τους παραγωγούς όσο και με τον Λούντγκρεν, απέναντι στους οποίους ξεσπάθωσε με μια σειρά από posts στα social media. Ο «Σλάι» δεν έδωσε τη συγκατάθεσή του για τη συγκεκριμένη παραγωγή και θεωρεί πως κάποιοι σκοπεύουν να βγάλουν χρήματα από τον ήρωα που ο ίδιος δημιούργησε.

«Ο Γουίνκλερ, αυτός ο αξιολύπητος 94χρονος παραγωγός και οι δυο ανόητοι γιοι του, που είναι αρπακτικά, προσπαθούν να ξεκοκαλίσουν έναν υπέροχο χαρακτήρα που εγώ δημιούργησα χωρίς καν να μου το πουν. Ο πιο ατάλαντος και μισητός παραγωγός στο Χόλιγουντ και τα δειλά παιδιά του βρήκαν το επόμενο γεύμα τους. Δώστε μου πίσω τα δικαιώματα, αιμοβόροι!», ανέφερε ο Σταλόνε σε σειρά από post, πολλά εκ των οποίων περιείχαν και μοντάζ φωτογραφιών που παρουσιάζουν τον Γουίνκλερ να… ρουφά το αίμα από τον Ρόκι.

Από την οργή του Σταλόνε δεν γλίτωσε ούτε ο Λούντγκρεν. «Κάποτε σεβόμουν απόλυτα τον Ντολφ, αλλά ποτέ δεν μου είπε τι γινόταν πίσω από την πλάτη μου με τον χαρακτήρα που εγώ δημιούργησα για εκείνον. Οι πραγματικοί φίλοι είναι τελικά πιο πολύτιμοι και από τον χρυσό», τόνισε.

Ο 64χρονος Σουηδός χαμήλωσε τους τόνους. «Για να αποκαταστήσουμε την τάξη, δεν υπάρχει καμία συμφωνία για ταινία, κανένα εγκεκριμένο σενάριο, κανένας σκηνοθέτης και εγώ προσωπικά είχα την εντύπωση πως ο φίλος μου ο Σταλόνε είχε συμμετοχή ως παραγωγός ή ακόμη και ως ηθοποιός. Το μόνο που υπήρξε ήταν μια ατυχής διαρροή στον Τύπο», ξεκαθάρισε.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x