Κινηματογράφος

Σταλόνε: «Παραλίγο ο Λούντγκρεν να με σκοτώσει στα γυρίσματα του Ρόκι 4»

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε αποκάλυψε πως παραλίγο να χάσει τη ζωή του από ένα χτύπημα του «Σοβιετικού» Ντολφ Λούντγκρεν στα γυρίσματα του Ρόκι 4.

Λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του στα γυρίσματα του «Ρόκι 4», το μακρινό 1985, ο Σιλβέστερ Σταλόνε. Όπως αποκάλυψε ο 75χρονος πλέον ηθοποιός που ενσάρκωνε τον πυγμάχο Ρόκι Μπαλμπόα, ένα χτύπημα του Ντολφ Λούντγκρεν, που ενσάρκωνε τον Σοβιετικό Ιβάν Ντράγκο, θα μπορούσε να τον είχε σκοτώσει.

«Όταν με έριξε κάτω στον πρώτο γύρο, η σκηνή ήταν αληθινή. Με κονιορτοποίησε και μπορεί εκείνη τη στιγμή να μην το ένιωσα, αλλά αργότερα τη νύχτα η καρδιά μου άρχισε να πρήζεται! Μου είχε προκαλέσει αιμάτωμα στο περικάρδιο, ήταν σαν να έχεις χτυπήσει το τιμόνι με το στήθος μετά από τροχαίο. Η πίεσή μου ανέβηκε στο 260 και όλοι πίστευαν πως θα πεθάνω. Μέχρι και κάποιες καλόγριες προσεύχονταν για μένα στην εντατική για να σωθώ», τόνισε ο «Σλάι».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως παρά τα όσα πιστεύει ο κόσμος, ο ίδιος δεν πλούτισε από τις ταινίες «Ρόκι». «Είχα δημιουργήσει το franchise και έγραψα το σενάριο για τις έξι πρώτες ταινίες, αλλά δεν είχα καμία ιδιοκτησία πάνω στον Ρόκι. Μου είπαν ‘πληρώθηκες για τις ταινίες, τι διαμαρτύρεσαι;’».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x