Gossip

Επέτειο γάμου στη Σαντορίνη για τον Κάρι και τη γυναίκα του

Τη Σαντορίνη επέλεξαν για να γιορτάσουν την επέτειο του γάμου τους ο Στεφ Κάρι και η σύζυγός του, Αΐσα.

Με ένα ταξίδι στις Κυκλάδες, τη Σαντορίνη συγκεκριμένα, ο Στεφ Κάρι και η σύζυγός του, Αΐσα, επέλεξαν να γιορτάσουν την επέτειο γάμου τους.

Ο σούπερ σταρ των Γουόριορς στο NBA και η γοητευτική γυναίκα του, όπως αποτυπώνεται και από τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επέλεξαν να είναι μόνοι τους σε αυτή την ξεχωριστή για τους ίδιους στιγμή, αφήνοντας στις ΗΠΑ τα τρία τους παιδιά.

Ο Κάρι και η σύντροφος της ζωής του, όπως τη χαρακτήριζει στην ανάρτησή του στο Instagram, δημοσίευσαν αρκετές φωτογραφίες, διαφημίζοντας το ελληνικό καλοκαίρι παντού, με πολύ όμορφα λόγια ο ένας για τον άλλον.

«Γυναίκα μου. Σε αγαπώ περισσότερο απ όσο πιστεύεις. Είμαι ευγνώμων για κάθε στιγμή που έχω μοιραστεί μαζί σου. Με τα πάνω, τα κάτω, είναι κάτι που η ζωή μάς έφερε πιο κοντά μέσα από όλα αυτά. Ο Θεός συνεχίζει να μας ευλογεί. Μου έχεις φέρει τόση εχαρίστησε και χαρά από την πρώτη στιγμή. Ας συνεχίσουμε. Περισσότερο! Σε αγαπώ» ήταν η λεζάντα στην ανάρτηση του Στεφ Κάρι.

Από τη μεριά της, η Αΐσα, έκανε δύο ποστ, και στο ένα από αυτά έγραψε: «Είναι η επέτειός μας! Δώδεκα χρόνια γάμου με τον καλύτερο φίλο και την αγάπη της ζωής μου. 15 χρόνια ραντεβού, δημιουργώντας αναμνήσεις. Έχουμε ακόμα περισσότερα να κάνουμε. Αγαπώ αυτό τον άνδρα! Αισθάνομαι ευλογημένη, πέρα από κάθε όρια, και θα το γιορτάσουμε μαζί».

Δείτε την ανάρτηση του Στεφ Κάρι



και εκείνες της συζύγου του




και τα στόρι που δημοσίευσε η ίδια σήμερα στο Instagram
Στεφ Κάρι: Επέτειο γάμου στη Σαντορίνη

Στεφ Κάρι: Επέτειο γάμου στη Σαντορίνη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x