Gossip

«Μεθυσμένοι» από έρωτα στη Μύκονο Στεφ και Αΐσα Κάρι-Η ελληνική ανάρτηση της συζύγου του σταρ

Ο Στεφ Κάρι και η σύζυγός του απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Μύκονο.

Στη Μύκονο παραμένουν ο Στεφ Κάρι και η σύζυγός του, Αΐσα. Το ζεύγος επέλεξε το νησί των ανέμων για να γιορτάσει την επέτειο δώδεκα ετών γάμου και φαίνεται πως απολαμβάνουν τις ομορφιές του.

Η σύζυγος του Στεφ Κάρι, που ασχολείται με την μαγειρική έχοντας συγγράψει και βιβλίο, φαίνεται πως έμεινε εντυπωσιασμένη από την ελληνική κουζίνα. Στην τελευταία της ανάρτηση έγραψε με λατινικούς χαρακτήρες τη λέξη «οίνος», δηλαδή… κρασί ποζάροντας με τον σούπερ σταρ των Γουόριορς μπροστά από τα παραδοσιακά λευκά σπίτια της Μυκόνου, αλλά και σε ένα δημοφιλές εστιατόριο, όπου ήπιαν και έφαγαν πολύ καλά.

«Είναι η επέτειός μας. Δώδεκα χρόνια παντρεμένη με τον καλύτερο φίλο και έρωτα της ζωής μου. Ραντεβού εδώ και 15 χρόνια, στα οποία δημιουργούμε αναμνήσεις. Και έχουμε τόσα πολλά ακόμη μπροστά μας. Τον αγαπώ τόσο πολύ! Νιώθω τόσο ευλογημένη!», είχε γράψει προχθές η Αΐσα Κάρι, που έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τον τέσσερις φορές πρωταθλητή του ΝΒΑ.

Εκείνος με τη σειρά του ανέφερε: «Η γυναίκα μου. Σε αγαπώ πέρα από όσο ξέρεις. Είμαι ευγνώμων για κάθε εμπειρία που μοιραζόμαστε. Τα πάνω μας, τα κάτω μας, τους τρόπους η ζωή μάς έφερε πιο κοντά. Ο Θεός συνεχίζει να μας ευλογεί. Μου έφερες τόση χαρά και ευτυχία από την πρώτη μέρα που σε γνώρισα. Ας συνεχίζουμε και για άλλα. Σε αγαπώ».







Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x