Gossip

Μεγάλη εκδήλωση αγάπης της Μπαντόσα για τον Στέφανο Τσιτσιπά

Με μία σειρά από αναρτήσεις στο Twitter, η σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά έδωσε μία σειρά από χαρακτηριστικά του Έλληνα τενίστα.

Θα μπορούσε κάποιος να το αποκαλέσει και… ερωτικό παραλήρημα, πέρα από μία σπουδαία ερωτική εξομολόγηση. Η Πάουλα Μπαντόσα έγραψε στο Twitter «ο Στέφανος είναι…» και από κάτω άρχισε να καταγράφει ένα-ένα τα χαρακτηριστικά του Στέφανου Τσιτσιπά.

Αφελής, όμορφος, στοργικός, γενναιόδωρος, αυταρχικός, τρελός, πλήρης (ως χαρακτήρας), ρομαντικός, φιλόδοξος, υπερκινητικός, χαρισματικός, κομψός, γενναίος, διασκεδαστικός, δοτικός, σχολαστικός, πιστός, αυθεντικός, ταπεινός, έξυπνος, ελαστικός, ώριμος και… υπέροχος.

Μπορεί να ξέχασε και κάτι, όμως ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται, και η Ισπανίδα τενίστρια δεν μπορεί να κρύψει τον έρωτά της για τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα.

Δείτε το ποστ που έκανε η Μπαντόσα στο Twitter



Αυτή η ανάρτηση είναι σε συνέχεια των πολύ όμορφων δηλώσεων που έκανε πρόσφατα ο Στέφανος Τσιτσιπάς για την Πάουλα Μπαντόσα, για την οποία είπε: «Φυσικά και είμαι ερωτευμένος. Δεν θα το κρύψω. Είμαι ευτυχισμένος με το άτομο που μοιράζομαι τη ζωή μου. Νιώθω ευλογημένος ότι το άτομο αυτό βρίσκεται στο τένις και καταλαβαίνει τη ψυχολογική κατάσταση που βρίσκομαι μερικές φορές. Είναι ένα άτομο που με υποστηρίζει.

Ξέρει πολύ καλά ότι είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο και το καταλάβαμε από την πρώτη ημέρα που γνωριστήκαμε. Μπορεί να ακούγεται λίγο κλισέ αλλά είναι η αλήθεια. Έχουμε μεγαλύτερα όνειρα από το να είμαστε απλά μαζί και θέλουμε να τα πραγματοποιήσουμε. Θέλουμε να καταφέρουμε πράγματα εντός και εκτός γηπέδου. Την έχω στη ζωή μου. Υπήρξαν κάποιες στιγμές που κλείστηκα στον εαυτό μου, και που ένιωθα μόνος, όμως η Πάουλα με έκανε να νιώθω ότι υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ. Ο μπαμπάς μου μάς υποστηρίζει. Εγώ σιδερώνω στο σπίτι, η Πάουλα με αγαπάει και με ταΐζει
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x