Games

Στις νέες κονσόλες θα κυκλοφορήσει το επόμενο Borderlands

Η Gearbox ανακοίνωσε πως το επόμενο Borderlands game θα δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα οικιακά συστήματα της τωρινής γενιάς.

Η Gearbox ανακοίνωσε πως το επόμενο Borderlands game θα δημιουργηθεί αποκλειστικά για τα οικιακά συστήματα της τωρινής γενιάς, επιβεβαιώνοντας μάλιστα ότι ο νέος τίτλος της σειράς βρίσκεται ήδη σε πρώιμα στάδια ανάπτυξης και θα είναι ο μεγαλύτερος που υπάρχει στο franchise.

Υπενθυμίζεται πως η 2Κ ανακοίνωσε πρόσφατα το Borderlands: The Handsome Collection, το οποίο και αναμένεται για PlayStation 4 και Xbox One στις 27 Μαρτίου. Το πακέτο θα περιλαμβάνει τα Borderlands 2 και Borderlands The Pre-Sequel, τα οποία έρχονται με βελτιωμένα HD γραφικά, με όλα τα add-ons που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι πρότινος και με ένα νέο split screen mode.

Σημειώνεται, τέλος, ότι δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα η εμπορική ονομασία του επόμενου Borderlands τίτλου, ενώ η ομάδα δεν διευκρίνισε αν ο τίτλος θα κυκλοφορήσει και για PCs. Ίσως στην επερχόμενη Ε3 2015 να γίνουμε σοφότεροι.

Πηγή: enternity.gr http://www.enternity.gr/Article/Games/News/%CE%9C%CF%8C%CE%BD%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-PS4-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-Xbox-One-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%80%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF-Borderlands/28445.html

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x