Μουσική

Στον Λυκαβηττό χωρίς αμάξι: Ανοίγει απόψε το Θέατρο Λυκαβηττού

Ο Δήμος Αθηναίων, παράλληλα με τη συνολική ανάπλαση του λόφου, μας προσκαλεί να επισκεφτούμε ξανά το Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού δίνοντας προτεραιότητα στο περιβάλλον.

Το Θέατρο Λυκαβηττού ανοίγει απόψε (15/9) τις πόρτες του, μετά από 15 χρόνια, με τον Σταύρο Ξαρχάκο να εγκαινιάζει τη λειτουργία του ιστορικού θεάτρου με μία μεγάλη συναυλία – γιορτή.

Μία λαμπρή μουσική γιορτή θα στηθεί στον πλήρως ανανεωμένο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Λυκαβηττού, το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του από τον Δήμο Αθηναίων, υποδεχόμενο ξανά το κοινό για μία συναυλία-ορόσημο στα χρονικά της πόλης. Στην επιστροφή του στον αττικό λόφο, ο Σταύρος Ξαρχάκος θα παρουσιάσει το πρόγραμμα «Γιορτή στον Λυκαβηττό» συνοδεία πολυμελούς ορχήστρας,η οποία θα αποδώσει κορυφαίες στιγμές της καριέρας του σε νέες ενορχηστρώσεις. Μαζί τους θα βρίσκονται και τέσσερεις σπουδαίες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου: η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Μανώλης Μητσιάς, η Ηρώ Σαϊα, και ο Ζαχαρίας Καρούνης θα ερμηνεύσουν τραγούδια του μεγάλου μουσικοσυνθέτη, προσθέτοντας τη δικιά τους νότα σε αυτήν την ξεχωριστή βραδιά.

Αναλυτικά το θέμα εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x