Τεχνολογία

Συνεχίζουν οι διαρροές πληροφοριών για το LG G3

Με την Samsung και την HTC να έχουν ήδη κυκλοφορήσει νέα smartphones για το 2014 και την Sony να έχει αποκαλύψει το δικό της Xperia Z2, η LG ανοίγει τα χαρτιά της.

Με την Samsung και την HTC να έχουν ήδη κυκλοφορήσει νέα smartphones για το 2014 και την Sony να έχει αποκαλύψει το δικό της Xperia Z2, η LG είναι η μόνη εταιρία παραγωγής Android κινητών που δεν έχει ακόμα ανοίξει τα χαρτιά της. Με ελάχιστες πληροφορίες για το -σύμφωνα με φήμες- ονομαζόμενο LG G3 να κυκλοφορούν μέχρι σήμερα, η (βουλγαρική) ιστοσελίδα Nixanbal έρχεται να «ταράξει τα νερά».

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγή εκ των έσω της εταιρείας ένα από τα χαρακτηριστικά που επιβεβαιώνονται, είναι ότι το LG G3 θα διαθέτει οθόνη ανάλυσης Quad HD (2560 x 1440 pixel), ενώ είναι πολύ πιθανό η διαγώνιο της να φτάνει τις 5.5 ίντσες χωρίς όμως το μέγεθος της συσκευής να ξεπερνάει το αντίστοιχο του Samsung Galaxy S5 που έχει οθόνη 5.1 ιντσών. Για να το καταφέρει αυτό η LG μείωσε το πλαίσιο (bezel) γύρω από την οθόνη σε όλες τις πλευρές. Όσον αφορά στον σχεδιασμό του κινητού, λέγεται ότι θα συνεχίζει την νοοτροπία του LG G2 με όλα τα πλήκτρα να βρίσκονται στο πίσω μέρος της συσκευής, αφήνοντας στην μπροστινή πλευρά μόνο την οθόνη.

Διαβάστε περισσότερα στο Enternity.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x