Τεχνολογία

Συσκευή τηλεόρασης και από τη Google

Έγγραφα και screenshots που έφερε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα Verge αποκαλύπτουν ότι η Google είναι έτοιμη να λανσάρει μία νέα διάσταση στην οικιακή ψυχαγωγία.

Ο λόγος για την υπηρεσία Android TV, το User Interface της οποίας θα είναι ριζικά διαφορετικό από το αντίστοιχο των Android smartphones και tablets, ενώ η εταιρεία αποσκοπεί στο να φέρει στους χρήστες μία νέα μορφή τηλεόρασης. Μάλιστα όπως αναφέρει το εν λόγω Μέσο, η Google εργάζεται σκληρά ώστε να κάνει την λειτουργία, αλλά και την αναζήτηση περιεχομένου όσο το δυνατόν πιο εύκολη και φιλική προς τον χρήστη.

Η εταιρεία έχει ήδη ζητήσει από τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν εφαρμογές, οι οποίες θα ταιριάζουν με το Android TV interface και θα έχουν τη μορφή καρτών. Μερικά από τα σημαντικότερα Apps που θα είναι διαθέσιμα, είναι τα Google Play Movies, YouTube, Hangouts, Netflix, Pandora, Vevo, ενώ αναμένεται να υπάρχει υποστήριξη και για Video games. Επίσης, το Android TV θα διατεθεί παράλληλα με το εξαιρετικά προσιτό Chromecast HDMI dongle.

Αυτό σημαίνει ότι οι developers ενδεχομένως θα κατασκευάσουν δύο διαφορετικά interfaces για τις εν λόγω πλατφόρμες.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε περισσότερες εικόνες εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x