Games

Τα καλύτερα games που κυκλοφόρησαν για PC το 2014

Θέλετε τα καλύτερα γραφικά; Θέλετε τις περισσότερες αποκλειστικότητες; Θέλετε τα περισσότερα indies; Θέλετε τα καλύτερα RPG, RTS, TBS και -goat- simulators; Έχετε λεφτά;

Θέλετε τα καλύτερα γραφικά; Θέλετε τις περισσότερες αποκλειστικότητες; Θέλετε τα περισσότερα indies; Θέλετε τα καλύτερα RPG, RTS, TBS και -goat- simulators; Έχετε λεφτά;

Τότε η καλύτερη επιλογή και για φέτος είναι το PC. Λόγω του τεράστιου αριθμού αποκλειστικοτήτων που ενδέχεται να μην είναι το ίδιο γνωστές στο ευρύ κοινό όσο αντίστοιχα console exclusives (πχ. Talos Principle), αποφασίσαμε να συμπεριλάβουμε στο συγκεκριμένο top 10 μόνο PC exclusives, χωρίς να σημαίνει ότι είναι απαραίτητα καλύτερα από τους αξιόλογους multiformat τίτλους.

Εξακολουθεί φυσικά να ισχύει και για φέτος ότι τα περισσότερα ports από τις κονσόλες είναι πρόχειρα, με λίγες μόνο εξαιρέσεις, όμως ακόμη και σε αυτές τις περιπτώσεις μπορούν να επιτευχθούν 1080p/60fps και πάνω, χωρίς να χρειάζεται πάντα τερατώδες μηχάνημα. Πάνω από όλα όμως, πρόκειται για το σύστημα με τις λιγότερο συμβιβασμένες και λιγότερο προσανατολισμένες προς τους περιστασιακούς gamers αποκλειστικότητες, όπως υποδεικνύουν και φέτος τίτλοι όπως το Endless Legend και το Divinity.

Elite: Dangerous
30 χρόνια μετά το θρυλικό Elite, έρχεται το τέταρτο μέρος της σειράς. Το Elite: Dangerous είναι ένα sandbox space-trading simulation με online στοιχεία που διαθέτει ίσως την εντυπωσιακότερη υλοποίηση του διαστήματος σε videogame έως σήμερα. Αν και δεν διαθέτει την δυνατότητα παρέμβασης από πλευράς παίκτη στον κόσμο του παιχνιδιού που χαρακτηρίζει πλήρως MMO τίτλους όπως το EVE Online, το Elite: Dangerous αποτελεί μία εμπειρία με βάθος, που απαιτεί αρκετό κόπο στην αρχή μέχρι να δείξει τις αρετές του. Αν και έχει κυκλοφορήσει κανονικά, πρόκειται στην ουσία για ένα "launch build" που αναμένεται να εμπλουτιστεί έντονα μέσα στους επόμενους μήνες.



Assetto Corsa
Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους εξομοιωτές οδήγησης στην αγορά. Πάσχει σε επίπεδο modes και ποικιλίας πιστών, κάτι που όμως αναμένεται να διευθετηθεί μέσω της δημιουργίας mods από την πολυπληθή κοινότητα του παιχνιδιού, αλλά, διαπρέπει τόσο πολύ στον τομέα της εξομοίωσης της οδήγησης που δεν θα πρέπει να αγνοηθεί από κανέναν φίλο του είδους.



Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x