Gossip

Ταϊλανδή πολιτικός πιάστηκε στα πράσα από τον σύζυγό της με βουδιστή μοναχό που είχαν υιοθετήσει!

Ένας Ταϊλανδός επιχειρηματίας έπιασε τη σύζυγό του, που είναι πολιτικός, στο κρεβάτι μαζί με νεαρό βουδιστή μοναχό που είχε υιοθετήσει το ζευγάρι!

Ένας απίθανο σκάνδαλο έχει τραβήξει τα βλέμματα στην Ταϊλάνδη αυτές τις μέρες, με έναν επιχειρηματία να... ξεμπροστιάζει τη σύζυγό του, την οποία έπιασε στο κρεβάτι μαζί με νεαρό βουδιστή μοναχό που είχε υιοθετήσει το ζευγάρι!

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Prapaporn Choeiwadkoh, που είναι μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος της χώρας, προκάλεσε υποψίες στον 64χρονο σύζυγό της όταν δεν απαντούσε στο τηλέφωνο όσο εκείνος έλειπε σε ταξίδι, με τον άντρα να επιστρέφει αιφνιδιαστικά στο σπίτι τους από την Μπανγκόκ.

Όταν μπήκε στην κρεβατοκάμαρα, τράβηξε σε βίντεο με το κινητό του τη γυναίκα του με τον 24χρονο μοναχό να βρίσκονται γυμνοί στο κρεβάτι, τραβώντας εν συνεχεία τα σκεπάσματα και φωνάζοντας!

Ο απατημένος σύζυγος, που έχει γίνει γνωστός ως Ti, ανέφερε πως «τον είχαμε υιοθετήσει πέρυσι, επειδή η σύζυγός μου είπε πως τον λυπόταν. Ήταν πάντα πολύ θρήσκα, αλλά τον τελευταίο καιρό είχε αρχίσει να περνά πολύ χρόνο με μοναχούς.

Νομίζω πως ο νεαρός αποπλάνησε τη γυναίκα μου. Θύμωσα πολύ όταν τους τσάκωσα μαζί, ένιωσα προδομένος».


Από την πλευρά της, η Choeiwadkoh υποστήριξε πως «δεν κάναμε σεξ, δεν συνέβη τίποτα, δεν είναι όπως φαίνεται. Είχε κάποια προβλήματα και μιλούσαμε, μετά θα κάναμε ντους».

Το κόμμα της 45χρονης την έχει βάλει στον πάγο για την ώρα, με το περιστατικό να ερευνάται.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x