Μουσική

Τάσος Ξιαρχό για το επεισόδιο στα βραβεία Mad: «Κάποιος πήγε να βγάλει όπλο»

O χορογράφος Τάσος Ξιαρχό κατήγγειλε πως πάνω στις συμπλοκές ανάμεσα σε Snik και Light είδε κάποιον να πάει να τραβήξει όπλο.

Αυτόπτης μάρτυρας στις συμπλοκές μεταξύ Snik, Light και των συνοδών τους ήταν ο Τάσος Ξιαρχό. Ο χορογράφος κατήγγειλε πως είδε κάποιον να πάει να τραβήξει όπλο και γι' αυτό έσπευσε στη σκηνή για να βοηθήσει τη συνεργάτιδά του, Τάμτα.

«Είναι μια στιγμή που έχω κάτσει μπροστά στη σκηνή να δω το act της Τάμτα και διαπιστώνω ότι πέφτει άγριο ξύλο. Σίγουρα κάποιος το ξεκίνησε. Είδα την Έλενα Παπαρίζου σχεδόν να γρονθοκοπείται και να φεύγει από τις καρέκλες. Έγινε κάτι και για αυτό ανέβηκα στη σκηνή να πάρω την Τάμτα. Το θέμα είναι ότι ανέβηκα να την πάρω γιατί είδα ένα όπλο, κάποιος πήγε να βγάλει όπλο κάτω από την Τάμτα», ανέφερε ο Τάσος Ξιαρχό.

Παράλληλα καυτηρίασε την... κουλτούρα που προωθούν οι τράπερς. «Αυτά είναι τα views και τα αποτελέσματα των μικρών φίλων μας, που αγαπούν αυτούς τους καλλιτέχνες. Η Έλενα Παπαρίζου δεν εμφανίστηκε στο act και έπαιζε playback. Έπρεπε να φύγουν όλοι. Δεν μπορείς να τους κουνήσεις αυτούς τους ανθρώπους. Είναι απαράδεκτο αυτό που συνέβη και προσπάθησε να τους ηρεμήσει… Δεν θα έπρεπε να βραβευτούν. Είναι μόδα και ποιος θα καταφέρει να γίνει αρχηγός. Είναι το θεαθήναι και το κάνουν για να δείξουν ότι δύναμη να έχεις προστασία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x