Το πρώτο χάπι που κυκλοφόρησε επίσημα και υπόσχεται να αυξήσει τη λίμπιντο των γυναικών δεν «τσουλάει» ιδιαίτερα στο κοινό.
Σύμφωνα με το Bloomberg τις πρώτες δύο εβδομάδες κυκλοφορίας του έχουν συνταγογραφηθεί μόλις 227 συσκευασίες του Addyi, σταγόνα στον ωκεανό σε σχέση με το μισό εκατομμύριο παραγγελίες που είχε το Viagra στο πρώτο μήνα κυκλοφορίας του το 1998.
Η απογοητευτική ζήτηση πάντως μάλλον δεν έχει να κάνει με το αν υπάρχουν γυναίκες που το χρειάζονται, αλλά με τις κάτω του αναμενομένου επιδράσεις του.
Σύμφωνα με τις κλινικές δοκιμές του, 8 στις 13 γυναίκες που το πήραν είχαν περίπου 0.5 παραπάνω σεξουαλικές ευχαριστήσεις το μήνα. Δεν το λες και μεγάλο ποσοστό.
Και επίσης η χρήση του, που για να έχει αποτελέσματα πρέπει να είναι καθημερινή, έχει διάφορες παρενέργειες όπως ζαλάδες, αδιαθεσίες και λιποθυμίες.
Δεν μοιάζει λοιπόν και τόσο ιδανική επιλογή.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






