Gossip

Το καμάκι Θεσσαλονικιάς στον Jason Statham που έγινε viral

O 54χρονος γοητευτικός Βρετανός ηθοποιός Jason Statham βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα της νέας χολιγουντιανής ταινίας Αναλώσιμοι 4 (Expendables).

O 54χρονος γοητευτικός Βρετανός ηθοποιός Jason Statham είναι ένας μόνο από τους πασίγνωστους σταρ του σινεμά, που αυτές τις ημέρες βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα της νέας χολιγουντιανής ταινίας Αναλώσιμοι 4 (Expendables), αλλά μάλλον και ο ίδιος δεν περίμενε πως μια Θεσσαλονικιά θα του έκανε...καμάκι!

Το βίντεο που καταγράφει μια φαν του διάσημου ηθοποιού να του φωνάζει το πόσο τον λατρεύει με ξεκαρδιστικά... greeklish, αρχικά ανέβηκε στο TikTok και πλέον έχει γίνει viral σε όλα τα social media.

Το βίντεο γυρίστηκε σε ένα διάλειμμα των γυρισμάτων, και βλέπουμε τη φανατική θαυμάστρια του πρωταγωνιστή των Αναλώσιμων να εντοπίζει τον 54χρονο σταρ και να του φωνάζει: «Πραγματικά, θέλω να πεθάνω, να πέσω κάτω, down, down... I love you».

@katerinatiri

##jasonstatham ##foryou ##foryoupage ##fy

? πρωτότυπος ήχος - katerinatiri


Αν και μάλλον ελάχιστα καταλάβαινε ο Βρετανός ηθοποιός από τα... αγγλοελληνικά της Θεσσαλονικιάς φαν του, φαίνεται στο βίντεο να χαμογελάει και να τη χαιρετά από μακριά.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x