Προτεινόμενα

Το Παγκόσμιο Κύπελλο στο σαλόνι σας με μία LG τηλεόραση από τον Κωτσόβολο

Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του κόσμου είναι εδώ με μία LG τηλεόραση

Παγκόσμιο Κύπελλο και τηλεόραση. Δύο λέξεις άρρηκτα συνδεδεμένες μεταξύ τους, καθώς όσοι δεν έχουν την τύχη να βρίσκονται από κοντά σε κάποιο γήπεδο, είναι ακόμη πιο τυχεροί και μπορούν να απολαύσουν όποια αναμέτρηση επιθυμούν μέσα από μία LG με πάνελ OLED.

Στα 91 καταστήματα του Κωτσόβολου σε ολόκληρη την Ελλάδα, μπορείτε να βρείτε τα κορυφαία μοντέλα Samsung, LG, Sony, Panasonic, Philips, TCL και όχι μόνο.

Παρά την ψυχρολουσία της πρώτης αγωνιστικής, ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του ξεπέρασαν την ήττα-σοκ από τους Σαουδάραβες (2-1), επικράτησαν -έστω και δύσκολα- 2-0 του Μεξικού του Ομπερλίν Πινέδα και με εξαιρετική εμφάνιση την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Πολωνία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και του Νταμιάν Σιμάνσκι, επιβλήθηκαν επίσης με 2-0 και κλείδωσαν την πρώτη θέση, αλλά και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Και όταν ήρθε η ώρα για τη φάση των «16» ο Μέσι και η παρέα του προσπέρασαν και τον εμπόδιο της Αυστραλίας, δείχνοντας έτοιμοι να πάνε πολύ ψηλά.

Πραγματικά, υπάρχει κάτι καλύτερο από το να κάτσουμε μπροστά σε μία LG OLED 55C26LD 55 ιντσών από τον Κωτσόβολο και παρακολουθούμε τις ποδοσφαιρικές παραστάσεις του Λιονέλ Μέσι;

Το Μουντιάλ μέσα από μία LG του Κωτσόβολου

Δύο ομάδες που εν τέλει επιβεβαίωσαν τις προσδοκίες γύρω από το όνομά τους στους ομίλους, ήταν η Αγγλία και η Σενεγάλη. Τα «τρία λιοντάρια» κατέλαβαν χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερη δυσκολία την πρώτη θέση του ομίλου τους, επικρατώντας 6-2 του Ιράν και 3-0 της Ουαλίας, ενώ έμειναν ισόπαλοι χωρίς σκορ με τις ΗΠΑ. Στη φάση των «16» οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες, όμως δεν υπήρξε κανένα ντέρμπι, αφού η Αγγλίας παρέσυρε την αντίπαλο της με το εντυπωσιακό 3-0.

Σίγουρα όμως, είναι εντυπωσιακό να παρακολουθούμε τους παίκτες του Σάουθγκεϊτ να κάνουν τα μαγικά τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο μέσα από μία LG OLED 77C26LD 77 ιντσών από τον Κωτσόβολο!

Έχει 4K ανάλυση με Self-Lit OLED που δημιουργεί φως στο απόλυτο σκοτάδι και οραματίσου μια καθαρή εικόνα με απαράμιλλο βάθος. Επιπλέον, το Brightness Booster δίνει έως και 20% φωτεινότερη εικόνα, ενώ ο επεξεργαστής α9 Gen5 AI και το Dynamic Tone Mapping Pro σου παρέχει πάντα την βέλτιστη εμπειρία εικόνας αλλά και ήχου. Τέλος, το Dolby Vision IQ με το Dolby Atmos σου προσφέρει συγκλονιστική καθηλωτική εμπειρία.

Το Μουντιάλ μέσα από μία LG του Κωτσόβολου

Εξάλλου, το πάνελ OLED και πλέον το νεότερο OLED evo αποτελεί εδώ και χρόνια το «δυνατό χαρτί» της LG. Στις τηλεοράσεις OLED τα pixels είναι αυτοφωτιζόμενα χωρίς να υπάρχει οπίσθιος φωτισμός, ενώ στα σημεία που πρέπει να αποδοθεί το απόλυτο μαύρο τα pixels παραμένουν σβηστά. Το OLED evo πηγαίνει ακόμα ένα βήμα πιο πέρα προσφέροντας, πάντα μέσω των pixels, περισσότερο φως. Παράλληλα, μέσω του HDR 10 Pro, τα χρώματα και η φωτεινότητα φτάνουν στην τηλεόρασή σου, όπως ακριβώς βγήκαν από το στούντιο του δημιουργού.

Μπορείτε να προμηθευτείτε μία LG τηλεόραση με πάνελ OLED στην ιστοσελίδα του Κωτσόβολου ή σε ένα από τα φυσικά καταστήματα. Η επιλογή είναι δική σας!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x