Κινηματογράφος

Το νέο Avatar πέρασε το No Way Home και πλέον πάει για κάτι πρωτόγνωρο!

To Way of Water συνεχίζει να σαρώνει στα ταμεία.

Ένας μήνας συμπληρώθηκε από την πρεμιέρα του Avatar: Way of Water και την Τρίτη η ταινία κατάφερε κάτι που έμοιαζε πολύ μακρινό τις πρώτες ημέρες της προβολής της. Ξεπέρασε το 1,921 δισ. εισπράξεων του No Way Home και πλέον βρίσκεται στην 6η θέση του Box Office όλων των εποχών.

Τα περισσότερα έσοδα του νέου Avatar έχουν έρθει από τις χώρες εκτός Αμερικής, με σχεδόν 1,4 δισεκατομμύρια. Στις ΗΠΑ η ταινία βρίσκεται στα 570 εκατομμύρια και λογικά μέχρι να ολοκληρώσει την πορεία της θα καταφέρει να μπει στο top 10 όλων των εποχών. Στη 10η θέση βρίσκεται η πρώτη ταινία των Avengers με 630 εκατομμύρια.

Επόμενος στόχος είναι πλέον η 5η θέση του παγκόσμιου box office με το Infinity War να βρίσκεται στην 5η θέση με 2,048 δισ. και το The Force Awakens στην 4η με 2,063 δισεκατομμύρια. Αν το καταφέρει, ο James Cameron θα έχει κάνει κάτι πρωτόγνωρο. Θα είναι ο σκηνοθέτης με τις τρεις ταινίες στις πέντε πρώτες σε εισπράξεις διαχρονικά, αφού στην πρώτη θέση είναι φυσικά το πρώτο Avatar με σχεδόν τρία δισεκατομμύρια, ενώ στην τρίτη θέση, πίσω από το Endgame των Avengers είναι ο Τιτανικός με 2,194 δισεκατομμύρια.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας ο James Cameron, είχε δηλώσει ότι για να υπάρξει κέρδος θα πρέπει να πλησιάσει τα δύο δισεκατομμύρια κάτι που πλέον είναι γεγονός. Έτσι ο Cameron ετοιμάζεται για να προχωρήσει το πλάνο του με τα σίκουελ.

«Με τη δυναμική που έχει η ταινία φαίνεται ότι πιάνουμε τον στόχο μας, οπότε δεν μπορώ να ξεφύγω από αυτό, θα πρέπει να κάνω αυτά τα άλλα σίκουελ» είπε ο Cameron που περίμενε 13 χρόνια για να κυκλοφορήσει τη δεύτερη ταινία, αφού ήθελε να υπάρχει η κατάλληλη τεχνολογία που θα αποτυπώνει το όραμα του.

«Ξέρω τι θα κάνω τα επόμενα έξι ή επτά χρόνια. Είμαι βέβαιος ότι σύντομα θα έχουμε μια συζήτηση με τα κορυφαία στελέχη της Disney σχετικά με το σχέδιο που θα ακολουθήσει για το Avatar 3, το οποίο είναι ήδη έτοιμο – έχουμε ήδη καταγράψει και φωτογραφίσει ολόκληρη την ταινία, οπότε είμαστε σε εκτεταμένο post-production για να κάνουμε όλη αυτή τη μαγεία με το CGΙ. Το σενάριο για τα Avatar 4 και 5 έχουν ήδη γραφτεί, ενώ έχουμε κάνει μερικά γυρίσματα το νούμερο 4. Ξεκινήσαμε ένα franchise που μπορεί τώρα να διαδραματιστεί σε πολλές ταινίες».

Πηγή: roxx.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x