TV

Το συγκινητικό «αντίο» της Τζένιφερ Άνιστον στον «Γκάνθερ»

Η Τζένιφερ Άνιστον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα τον «Γκάνθερ» από τα «Φιλαράκια», Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ, που έφυγε από τη ζωή. Τι έγραψαν «Φοίβη», «Mόνικα» και «Τζόι».

Ο Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ, που έγινε γνωστός από το ρόλο του «Γκάνθερ» στα «Φιλαράκια», έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ώρες μετά από τριετή μάχη με τον καρκίνο του προστάτη.

Η Τζένιφερ Άνιστον, που ως «Ρέιτσελ» ήταν στη δημοφιλή σειρά το… κρυφό αντικείμενο του πόθου για τον ιδιοκτήτη του Central Perk, έστειλε το δικό της συγκινητικό μήνυμα για τον εκλιπόντα.

«Οι Friends δεν θα ήταν ποτέ οι ίδιοι χωρίς εσένα. Σε ευχαριστούμε για το γέλιο που έδωσες στο show και στις ζωές όλων μας. Θα μας λείψεις τόσο πολύ», έγραψε η ηθοποιός.

H «Φοίβη», Λίζα Κούντροου, έγραψε με τη σειρά της: «Τζέιμς Μάικλ Τάιλερ, θα μας λείψεις. Σε ευχαριστούμε που ήσουν εκεί για όλους μας».

Η «Μόνικα», Κόρτνεϊ Κοξ, τόνισε στο Instagram: «Το μέγεθος της ευγνωμοσύνης που έφερνες σε κάθε χώρο και έδειχνες κάθε μέρα στα γυρίσματα είναι ανάλογο της ευγνωμοσύνης που έχω που σε γνώρισα. Αναπαύσου εν ειρήνη, Τζέιμς».

O «Τζόι», Ματ ΛεΜπλάνκ, ανέφερε: «Γελάσαμε πολύ, φίλε. Θα μας λείψεις. RIP».







Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x