Gossip

Έντονες αντιδράσεις και απώλεια followers από ανάρτηση της Τούνη

Μια ανάρτηση της influencer για την εστίαση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, καυστικά σχόλια και απώλεια στην ίδια σε πολλούς followers.

Αρνητικά σχόλια προκάλεσε μια ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη από τις διακοπές της στους Παξούς, όπου καυτηρίαζε το γεγονός ότι αρκετά εστιατόρια ήταν κλειστά το μεσημέρι της Κυριακής.

«Έχω πάθει σοκ εδώ! Όλα τα ταβερνάκια-εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα… Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει. Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί… Τέλος πάντων, από ό,τι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούσαν αυτή την ώρα και φάγαμε», έγραψε στο Instagram προκαλώντας κύμα οργής.

Αρκετοί υπενθύμισαν στη γνωστή influencer πως αρκετά καταστήματα στο νησί έκλεισαν λόγω του ισχυρού καύσωνα. «Κύρα Τούνη, έχετε δουλέψει ποτέ εστίαση; Να είστε σερβιτόρα με 43 βαθμούς έξω ! Δεν δουλεύει όλος ο κόσμος με κλιματισμό ούτε πλασάρει τάχα τιμολόγια για στορυ. Ντροπή. Πάρτε τους ινφλουένσερ σας!», ανέφερε ένα από τα πολλά tweet εναντίον της.

Μάλιστα, μετά τη συγκεκριμένη ανάρτηση πολλοί έσπευσαν να πάρουν πίσω το follow που έκαναν στην Ιωάννα Τούνη στο Instagram και ήδη ο λογαριασμός της, που είχε ξεπεράσει τους 800.000 ακόλουθους, μετρά πολλές απώλειες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x