TV

Τούνη: Δεύτερη μήνυση εναντίον της και αυτόφωρο από τον 35χρονο που κατηγορεί για revenge porn

Ο 35χρονος που η Ιωάννα Τούνη κατονόμασε για revenge porn κατέθεσε νέα μήνυση εναντίον της.

Δεύτερη μήνυση κατέθεσε εναντίον της Ιωάννας Τούνη ο 35χρονος που κατηγορήθηκε και κατονομάστηκε από την ίδια για τη διαρροή βίντεο εκδικητικού πορνό, μετά το νέο της ποστάρισμα χθες βράδυ στο Instagram.

Στη μήνυση αναφέρεται πως όσα τονίζει η influencer «… είναι ψευδή και προσβάλλουν την τιμή και υπόληψη μου ανεπανόρθωτα. Η συνεύρεσή μας ήταν απολύτως συναινετική σε υπαίθριο χώρο και δεν έχω καμία σχέση με τη λήψη και αναπαραγωγή του εν λόγω βίντεο».

Ο δικηγόρος του 35χρονου, Γιάννης Γλύκας, τόνισε στον Alpha: «Ενημερώθηκα από τον πελάτη μου πως υπάρχει ένα νέο βίντεο. Αμέσως συντάξαμε μια μήνυση από χθες το βράδυ και είμαστε στη διαδικασία του αυτοφώρου ως απόψε στις 12 και περιμένουμε οι αρχές να κάνουν το καθήκον τους». Πρόσθεσε, μάλιστα: «Μια κοπέλα έχει θιγεί από αυτό το βίντεο, αλλά ποιος το επαναφέρει καθημερινά στη δημοσιότητα; Ο πελάτης μου ή η κυρία Τούνη;».

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, σύντροφος της influencer και μέλος του πάνελ, αντέδρασε λέγοντας: «Θέλω να ανακαλέσετε. Το φέρνει στο φως της δημοσιότητας όταν έχει τη μάνα της ετοιμοθάνατη;».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x