Παράξενα

57χρονος με κινητικές δυσκολίες κολύμπησε 27 ώρες και 7,5 χιλιόμετρα μετά το τσουνάμι στα Τόνγκα

Ένας 57χρονος μαχητής με κινητικές δυσκολίες από τα νησιά Τόνγκα παρασύρθηκε από τα κύματα του τσουνάμι και αναγκάστηκε να κολυμπήσει για περίπου 27 ώρες και συνολικά 7,5 χιλιόμετρα για να ζήσει!

Σοκάρουν οι ιστορίες που έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας μετά το καταστροφικό τσουνάμι στα νησιά Τόνγκα. Ευτυχώς, πολλές από αυτές έχουν αίσιο τέλος. Ένα τέτοιο είχε και η περιπέτεια ενός 57χρονου άνδρα ο οποίος ενώ έβαφε το σπίτι του, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που σηκώθηκαν στην πατρίδα του.

Με τα κύματα να τον οδηγούν στη θάλασσα, αναγκάστηκε να κολυμπήσει για περίπου 27 ώρες και συνολικά 7,5 χιλιόμετρα για να ξαναβρεθεί στην ακτή και ενώ όπως αποκάλυψε ο ίδιος, αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα που τον δυσκολεύουν να περπατήσει!

Φυσικά η ιστορία του ταξίδεψε σε όλο τον πλανήτη, αφού κατάφερε να πάει κόντρα σε όλες τις δυσκολίες με... όπλο την θέλησή του να επιβιώσει. Δυστυχώς το τσουνάμι έχει στερήσει τη ζωή σε τουλάχιστον τρεις ανθρώπους, ενώ υπάρχουν ακόμα αρκετοί αγνοούμενοι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x