Παράξενα

Τύπος άνοιξε παιχνίδι από το παλιό του PlayStation και βρήκε μέσα ένα χιλιάρικο

Τύχη βουνό είχε ένας τύπος από το Ηνωμένο Βασίλειο όταν επιστρέφοντας στο σπίτι της γιαγιάς, δοκίμασε να παίξει το με το παλιό του PlayStation και τελικά βρήκε μέσα σε παιχνίδι πάνω από χίλια ευρώ!

Με δεδομένο ότι δεν υπάρχει... ωραιότερο συναίσθημα για όλους από το να βρίσκουν ξεχασμένα χρήματα σε παλιά ρούχα, ένας τύπος από το Ηνωμένο Βασίλειο το πήγε ένα βήμα παρακάτω. Δεν βρήκε απλά ένα δύο ευρώ, αλλά για την ακρίβεια 1.700 ευρώ!

Πως το έκανε αυτό; Του... ήρθε να πάει να δοκιμάσει μετά από πολλά χρόνια αν δουλεύει το παλιό PlayStation 2. Έτσι όπως δοκίμαζε διάφορα παιχνίδια, τελικά έπεσε πάνω στο τυχερό κουτί όπου μέσα είχε κρύψει (ξεχνώντας το) το τεράστιο αυτό ποσό, σε χαρτονομίσματα των 20 δολαρίων.

«Πήγα στο σπίτι της γιαγιάς μου όπου εκεί είχα αφήσει την παλιά συσκευή που έπαιζα σαν τρελός μικρός και μου… ήρθε να την συνδέσω στην τηλεόραση να παίξω. Έτσι όπως άνοιγα όλα τα παιχνίδια για να δω ότι είναι καλά, ξαφνικά ανακαλύπτω αυτό. Μάλλον ο μικρός μου εαυτός ήταν προχωρημένος για την εποχή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

@djlimited nahhhhhhh nice 1 younger me #1000 #lostmoney #foundmoney #agranddontcomeforfree ? original sound - DJ Limited

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x