Παράξενα

Τύπος ξοδεύει 4.000€ σε γεύμα, παραπονιέται επειδή του ζητήθηκε φιλοδώρημα

Ένας πελάτης σε εστιατόριο της Μαρμπέγια τράβηξε τα βλέμματα μετά από δημοσίευσή του αναφορικά με το πόσα χάλασε... και το φιλοδώρημα που δεν έδωσε.

Ένας Ισπανός χρηματιστής είδε την κίνησή του να δημοσιεύσει στο Twitter μία απόδειξη πανάκριβου γεύματος να του γυρίζει... μπούμερανγκ, καθώς δεν είχε την αλληλεγγύη που περίμενε.

Ο άντρας πλήρωσε μαζί με την παρέα του 4.098€ σε μαγαζί της Μαρμπέγια σε ένα πλουσιοπάροχο γεύμα που περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, δύο σαμπάνιες Dom Perignon των 1.000 ευρώ, τέσσερις Moet αλλά και μπόλικα μπέργκερ, με την κίνηση του σερβιτόρου να ζητήσει φιλοδώρημα να τον εξοργίζει.

«Πληρώσαμε 372€ για το σέρβις (σ.σ. συμπεριλαμβανόταν στον λογαριασμό, συνεπώς πιθανότατα το ποσό πήγε στο μαγαζί) και ο σερβιτόρος έτρεψε να ρωτήσει αν θα αφήσουμε φιλοδώρημα. Η Μαρμπέγια κατάντησε η νέα Ίμπιθα», έγραψε.

Όπως θα περίμενε κανείς, αρκετοί σχολιαστές απάντησαν πως είναι άστοχο να γίνονται παράπονα για τα tips όταν έχουν ξοδευτεί τόσα πολλά χρήματα για ένα γεύμα, με τον Ισπανό να δημοσιεύσει ακολούθως βίντεο στο οποίο εξηγεί πως τα χρήματα που δαπανήθηκαν για το γεύμα «βγήκαν» μέσα σε ένα 10λεπτο χάρη σε επενδύσεις...



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x