Τεχνολογία

Η καταστροφή του… Twitter; - Πρόσβαση μόνο με χρέωση προωθεί ο Μασκ

Ο Έλον Μασκ αποκάλυψε τη σκέψη - πρόθεσή του να επιβάλει μια μικρή μηνιαία χρέωση σε κάθε χρήστη για να έχει πρόσβαση στο Twitter.

Αποφασισμένος να αλλάξει τελείως το twitter ή πλέον X, όπως το έχει μετονομάσει είναι ο Ελον Μασκ. Όπως ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου στο Ισραήλ, η σκέψη - πρόθεσή του είναι να προχωρήσει πλέον στην επιβολή μιας συνδρομής για όλους του χρήστες του social media για να μπορούν να το χρησιμοποιούν.

Όπως ανέφερε η χρέωση θα είναι μικρότερη από την premium συνδρομή και μηνιαία, εξηγώντας ότι στο μυαλό του είναι ο μόνος τρόπος για να καταπολεμηθούν τα bots και ουσιαστικά να γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα στους χρήστες του social media.

«O λόγος που θα πάμε σε αυτή τη χαμηλή μηνιαία χρέωση για τη χρήση του Χ συστήματος είναι επειδή είναι ο μόνος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ για να καταπολεμήσουμε τα bots. Τα bots κοστίζουν γύρω στα $0.25 δολάρια αλλά εάν κάποιος ήταν να πληρώσει μερικά δολάρια ή ένα ελάχιστο ποσό, τότε το αντίκτυπο στο κόστος των bots θα ήταν υψηλό και θα έπρεπε να βρίσκει κανείς νέο σύστημα πληρωμής με κάθε νέο bot», είπε ο Μασκ.

Φυσικά και το μεγάλο ερώτημα είναι ποιες θα είναι οι αντιδράσεις των χρηστών στην κίνηση αυτή του Μασκ εάν τελικά την εφαρμόσει. Πολλοί υποστηρίζουν ότι πρόκειται να είναι και το τέλος του δημοφιλούς social media.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x