Gossip

Κατακεραυνώνει την Τζορτζίνα Ροντρίγκες η αδερφή της: «Δεν έχει αισθήματα»

Η αδερφή της Τζορτζίνα Ροντρίγκες επιτέθηκε στην σύντροφο του Κριστιάνο Ρονάλντο κατηγορώντας τη για αδιαφορία.

Νέα βέλη κατά της Τζορτζίνα Ροντρίγκες από την αδερφή της, Πατρίσια. Μια εβδομάδα αφότου έκανε γνωστό πως έχει χάσει το σπίτι της και δεν έχει λεφτά, βγήκε σε κανάλι στην Αργεντινή και κατηγόρησε την σύντροφο του Κριστιάνο Ρονάλντο πως αδιαφορεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το «αίμα» της.

Απευθυνόμενη σε πρώτο πρόσωπο προς την Τζορτζίνα Ροντρίγκες, ούτε λίγο ούτε πολύ την αποκάλεσε αναίσθητη και άκαρδη. «Πριν μια εβδομάδα έγινε γνωστό τι συμβαίνει στη ζωή μου και περίμενα να έρθεις σε επαφή μαζί μου. Νιώθω πολύ άσχημα, πολύ πληγωμένη και δεν ξέρω γιατί δεν θες να ξέρεις τίποτα για μένα και δεν επικοινωνείς μαζί μου», ανέφερε κλαίγοντας και πρόσθεσε:

«Δεν εύχομαι τίποτα κακό στην Τζορτζίνα. Χαίρομαι για την τύχη της, αλλά ζητάω να μου δώσει έναν λόγο γιατί δεν θέλει να ξέρει τίποτα για μένα. Και θα την αφήσω ήσυχη. Δεν έχει αισθήματα για μένα όπως εγώ γι' αυτή».

Η Πατρίσια είναι ετεροθαλής αδερφή της Τζορτζίνα, καθώς έχουν τον ίδιο πατέρα. Μετά το θάνατο της βιολογικής της μητέρας, μετακόμισε στο σπίτι που έμεναν ο πατέρας της με τη μητέρα της συντρόφου του CR7. «Η μητέρα της Τζορτζίνα με έβαλε σε οικοτροφείο μέχρι να με αναλάβει ο πατέρας μου και με χώρισε από τις αδερφές μου», είπε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x