Παράξενα

Υψηλόβαθμο στέλεχος της Nike αποκάλυψε πως είχε πάει φυλακή για δολοφονία στα 16 του!

Σε μία σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε ο Λάρι Μίλερ.

Στα 73 του, ο Λάρι Μίλερ έχει ένα άκρως εντυπωσιακό βιογραφικό, έχοντας εργαστεί μεταξύ άλλων σε Kraft, Πόρτλαντ Μπλέιζερς (ως πρόεδρος για μια πενταετία) και, εσχάτως, στη Nike, όπου εκτελεί χρέη εκτελεστικού διευθυντή.

Ωστόσο, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Sports Illustrated πως το 1965, όταν ήταν 16 ετών, είχε μπει στη φυλακή για τη δολοφονία του 18χρονου Έντουαρντ Γουάιτ!

Ο Αμερικανός παράγοντας εξήγησε πως προέβη σε αυτήν την αποκάλυψη μετά από ημικρανίες και εφιάλτες που τον ταλαιπώρησαν τους τελευταίους μήνες, σχολιάζοντας πως «είναι κάτι που με... τρώει μέσα μου».

Ο Μίλερ είχε δολοφονήσει τον Γουάιτ ως εκδίκηση για το μαχαίρωμα ενός φίλου του, όντας μπλεγμένος σε συμμορίες. Όπως είπε, «ήμουν μεθυσμένος, ήταν ο πρώτος από την αντίπαλη συμμορία που συνάντησα, δεν με προκάλεσε. Μου πήρε χρόνια να συνειδητοποιήσω τον αντίκτυπο της πράξης μου».

Το πόσο καιρό έμεινε στη φυλακή δεν έγινε γνωστό, ωστόσο ξέρουμε πως στη φυλακή σπούδασε λογιστικά και φέρεται να αποφοίτησε μετά από περίπου 15-17 χρόνια, προτού ακολουθήσει μία πετυχημένη καριέρα - συνεργαζόμενος, μεταξύ άλλων, με τον Μάικλ Τζόρνταν, στον οποίο αποκάλυψε το ένοχο μυστικό του πριν από μερικούς μήνες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x