Gossip

Ζευγάρι με πρώην βολεϊμπολίστρια και νυν μοντέλο του Only Fans ο Χάμες Ροντρίγκες

Ο Χάμες Ροντρίγκες δεν σταματά να απασχολεί τα ΜΜΕ, όχι με τις εμφανίσεις του, αλλά εξωγηπεδικά.

Η καριέρα του Χάμες Ροντρίγκες έχει πάρει εδώ και χρόνια την κατιούσα, αλλά στην προσωπική του ζωή καλοπερνά. Ο Κολομβιανός πρώην μέσος του Ολυμπιακού, σύμφωνα με ΜΜΕ στη Βραζιλία και την πατρίδα του, είναι σε σχέση με την Κέι Άλβες.

Πρόκειται για μια 23χρονη Βραζιλιάνα καλλονή, η οποία ασχολείτο μέχρι το περασμένο καλοκαίρι με το βόλεϊ επαγγελματικά, αλλά απασχόλησε περισσότερο με την εμφάνισή της και τις σέξι φωτογραφίσεις της. Μάλιστα πρόσφατα συμμετείχε στο βραζιλιάνικο Big Brother, ενώ εσχάτως απέκτησε τη δική της σελίδα στο Only Fans προσφέροντας σε συνδρομητές «πικάντικες» φωτογραφίες. «Πλέον κερδίζω έτσι 50 φορές περισσότερα χρήματα από ό,τι από το βόλεϊ», είχε πει.

Χάμες Ροντρίγκες και Κέι Άλβες φέρονται να πέρασαν το Σαββατοκύριακο στην βίλα του ποδοσφαιριστή στο Σάο Πάουλο, όπου και αγωνίζεται ο ίδιος τους τελευταίους μήνες (μετρώντας 1 γκολ και 3 ασίστ σε 14 εμφανίσεις συνολικά). Μάλιστα, «προδόθηκαν» από τα stories ενός κοινού τους φίλου και η είδηση έγινε γρήγορα viral.

Η νέα σύντροφος του πρώην άσου του Ολυμπιακού είχε απασχολήσει πριν λίγους μήνες τα media όταν είχε αποκαλύψει ότι ο Νεϊμάρ είχε προτείνει στην ίδια και την δίδυμη αδερφή της να… συνευρεθούν! «Μου είχε πει ότι ήθελε να κάνει σεξ και με τις δύο μας ταυτόχρονα. Αρνήθηκα ευγενικά και του είπα πως με παρεξήγησε», είπε.



























Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x