Gossip

Χαμός μεταξύ δικηγόρου του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ στο Twitter

Ο πόλεμος μετά τη δικαίωση της Άμπερ Χερντ για τις κατηγορίες περί κακοποίησης από τον Τζόνι Ντεπ συνεχίζεται.

Ο Τζόνι Ντεπ έχει καταδικαστεί ήδη για κακοποίηση της Άμπερ Χερντ, αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται. Ο μέχρι πρότινος δικηγόρος του, Άνταμ Γουόλντμαν, έσπευσε να υπερασπιστεί τον διάσημο ηθοποιό και να κατηγορήσει την πρώην σύντροφό του πως όσα κατήγγειλε περί ξυλοδαρμού ήταν ψέματα με σκοπό να κερδίσει χρήματα.

Έτσι πόσταρε κάποιες φωτογραφίες της Άμπερ Χερντ από φωτογράφηση που φέρεται να έκανε στο διάστημα που η ίδια είχε δηλώσει πως έφερε σοβαρά τραύματα από βίαια χτυπήματα του πρωταγωνιστή. «15/12/2015. Στην κατηγορία της έλεγε ‘είχε κακώσεις στα πλευρά, μώλωπες σε όλο μου το σώμα και στα χέρια προσπαθώντας να αμυνθώ απέναντι στις γροθιές του. Είχα δύο μαυρισμένα μάτια, σπασμένη μύτη και χτύπημα στο στόμα’. Ο δικαστής είπε ‘την πιστεύω’, αλλά… ουπς, έκανε φωτογράφηση».

Η 34χρονη ηθοποιός δεν άφησε αναπάντητες τις αιχμές για την αξιοπιστία της κατάθεσής της και απάντησε σε πολύ καυστικό τόνο: «Κύριε Γουόλντμαν, μπορεί να έχω βάλει μακιγιάζ σε αυτή την περίπτωση (σ.σ. για να καλύψει τα τραύματα), αλλά εσείς σε κάθε περίπτωση θα είστε κοντός», έγραψε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x