Games

Hogwarts Legacy: Έρχεται το νέο videogame του Χάρι Πότερ!

Τραβούν τα βλέμματα τα πλάνα από το gameplay του επερχόμενου videogame Χάρι Πότερ, που τιτλοφορείται ως Hogwarts Legacy.

Οι απανταχού φίλοι των βιντεοπαιχνιδιών αλλά και των βιβλίων και ταινιών της σειράς Χάρι Πότερ, έχουν κάτι σπουδαίο να περιμένουν για το 2022.

Πρόκειται ασφαλώς για το Hogwarts Legacey, το νέο videogame της Avalanche Software που θα βγει μέχρι το τέλος του έτους και που πλάνα από το gameplay του ήρθαν στη δημοσιότητα.

Η ιστορία τοποθετείται στον 19ο αιώνα, με τον παίκτη να χειρίζεται έναν νέο μαθητή της σχολής μαγείας, ο οποίος θα κληθεί να εκπληρώσει μπόλικες αποστολές και να ανακαλύψει ακόμη περισσότερα μυστικά, εξερευνώντας όχι μονάχα το Χόγκουαρτς, αλλά και κοντινές τοποθεσίες όπως το Απαγορευμένο Δάσος και το Χόγκσμιντ.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι μιλάμε για prequel του κλασικού story του Χάρι Πότερ, συνεπώς οι περισσότεροι γνωστοί μας χαρακτήρες δεν θα συμπεριλαμβάνονται στο παιχνίδι.

Πάρτε μία γεύση από το νέο βιντεοπαιχνίδι, το οποίο θα κυκλοφορήσει για PS4, PS5, Microsoft Windows, Nintendo Switch, Xbox One και Xbox Series X/S.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x