Ψυχαγωγία

Χαριστέας στον ΣΠΟΡ FM: «Χαίρομαι που είμαι κι εγώ κομμάτι της ιστορίας σας»

Ο Άγγελος Χαριστέας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τα 22α γενέθλια του σταθμού και όχι μόνο.

Ο άνθρωπος που πρωταγωνιστεί σε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές στην ιστορία του ΣΠΟΡ FM, ο Άγγελος Χαριστέας μίλησε στον 94,6 για τα 22α γενέθλια του σταθμού.

«Εύχομαι τα καλύτερα σε σας και στο σταθμό σας. Να μεταφέρετε πάντα καλές ειδήσεις και να ενημερώνετε σωστά τον κόσμο στην Ελλάδα. Χαίρομαι που κι εγώ είμαι κομμάτι της ιστορίας του σταθμού σας», τόνισε ο σκόρερ του γκολ που χάρισε στην Εθνική το Euro 2004 και με την περιγραφή του Γιώργου Χελάκη έγινε ένα από τα πιο «δυνατά» σποτάκια του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο «Χάρι» ταξίδεψε από το Άμστερνταμ στην Ελλάδα για το αυριανό φιλικό της ομάδας του 2004 με τους legends της Ισπανίας. «Είναι πολύ σημαντικό για μας και την Εθνική του 2004 να κρατηθεί όλο αυτό που έγινε ζωντανό. Στην Ολλανδία το αντίστοιχο brand κρατιέται ζωντανό και δίνει το έναυσμα σε μικρότερους να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο. Μην ξεχνάμε πως η ομάδα του 2004 με τους αγώνες αυτούς προσφέρει και κοινωνικό έργο. Η Εθνική του 2004 έχει κερδίσει το σεβασμό σε όλη την Ευρώπη και στο εξωτερικό εισπράττω πως μας έχουν πολύ ψηλά. Μακάρι να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια», είπε.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι δεν έχουν αξιοποιηθεί τα μέλη εκείνης της ομάδας σε επίκαιρες θέσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αναφέρθηκε, δε, στο σύντομο πέρασμα του Γιώργου Καραγκούνη από πόστο στην Εθνική. «Όταν τοποθετείς ένα άτομο με την ιστορία του Καραγκούνη, δεν μπορείς να μην τον στηρίζεις και να τον ‘καις’ έτσι. Ο Φαν Ντερ Σαρ, για παράδειγμα, έκανε κάποια σοβαρά λάθη από τη νέα του θέση στον Άγιαξ, αλλά ο σύλλογος δεν πήγε να τον ‘κάψει’. Τέτοιες προσωπικότητες πρέπει να προστατεύονται. Όταν έχουμε μόνο παράγοντες κι όχι πρώην αθλητές, υπάρχει πρόβλημα και ο κόσμος δεν μπορεί να ταυτιστεί. Θα πρέπει η εμπειρία αυτών των ανθρώπων να αξιοποιείται. Εγώ πάντως δεν χτύπησα ποτέ καμιά πόρτα για να ζητήσω πόστο, ούτε πρόκειται να το κάνω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x