Gossip

Χεορχίνα Ροντρίγκες: Με μαντήλα και βαθύ σκίσιμο στο φόρεμα η πρώτη της επίσημη εμφάνιση

H αγαπημένη του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα Ροντρίγκες φαίνεται πως προσαρμόζεται στη νέα της ζωή στη Σαουδική Αραβία.

Ηαγαπημένη σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλνο, Χεορχίνα Ροντρίγκες, φαίνεται να απολαμβάνει τη νέα της ζωή στη Σαουδική Αραβία και να προσπαθεί να «συμμορφωθεί» με τα αραβικά δεδομένα.

Το μοντέλο παρουσιάστηκε στο κόκκινο χαλί των Joy Awards στην Σαουδική Αραβία, φορώντας ένα βελούδινο μακρύ μπλε φόρεμα με μεγάλο σκίσιμο, το οποίο συνδύασε με μία μαύρη ημιδιάφανη χιτζάμπ, που αποτελεί το παραδοσιακό ένδυμα που φορούν οι γυναίκες στη Σαουδική Αραβία. Το λουκ ολοκλήρωσε με μεγάλα σκουλαρίκια και ένα λαμπερό κολιέ.

Δείτε τις αναρτήσεις της:







Τα Joy χαρακτηρίζονται ως η μεγαλύτερη γιορτή των δημιουργών ψυχαγωγίας στον αραβικό κόσμο.

Υπενθυμίζεται πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την σύντροφό του Χεορχίνα Ροντρίγκες μετακόμισαν πρόσφατα στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, μετά την υπογραφή μαμούθ συμφωνίας του ποδοσφαιριστή με την ομάδα Αλ Νασρ.

Δεν είναι όλα ρόδινα όμως για το ζευγάρι, καθώς είναι λίγο περιορισμένοι που με τους περιορισμού που επιβάλει η χώρα στους κατοίκους της.

Συγκεκριμένα, οι σκληροί νόμοι δεν επιτρέπουν σε ανύπαντρα ζευγάρια, όπως ο Κριστιάνο και η Χεορχίνα, να μένουν μαζί, αν και φαίνεται πως οι αρχές κάνουν τα στραβά μάτια προς το παρόν, ενώ πρόβλημα υπάρχει επίσης και με την βίζα της Χεορχίνα, καθώς η σαουδαραβική νομοθεσία ορίζει πως «κάθε γυναίκα για να μπορέσει να αποκτήσει βίζα εισόδου στη χώρα πρέπει να είναι σύζυγος, εργαζόμενη ή συγγενής πρώτου βαθμού ενός άνδρα που διαμένει σε αυτή».

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x