Μουσική

Χούλιο Ιγκλέσιας: Ο τροβαδούρος της αγάπης ξεχνά τα τραγούδια του και είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο

Για τις γυναίκες ο ίδιος έχει δηλώσει: «Αγαπώ τις γυναίκες. Τις χρειάζομαι γύρω μου. Είναι ένα μεγάλο ερέθισμα. Απολαμβάνω τη στοργή και την τρυφερότητα μιας γυναίκας περισσότερο από οτιδήποτε άλλο».

Οτραγουδιστής Χούλιο Ιγκλέσιας βρίσκεται σε καθεστώς μυστικότητας εδώ και αρκετό καιρό, γεγονός που έχει ανησυχήσει τους θαυμαστές του, καθώς η κατάσταση της υγείας του έχει επιδεινωθεί, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ.

Η εκπομπή «A la tarde» στην Αργεντινή, υποστήριξε πρόσφατα, όπως γράφει η «Marca», ότι ένας παλιός τραυματισμός προκαλεί αρκετούς πόνους στον διάσημο τραγουδιστή, με αποτέλεσμα να τον έχει «καθηλώσει» σε αναπηρικό αμαξίδιο, κάτι που επιβαρύνει την ψυχική του υγεία.

Σύμφωνα με την εκπομπή, ο Χούλιο Ιγκλέσιας «είχε ένα τρομερό ατύχημα όταν ήταν πολύ, πολύ νέος και χρειάστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη και αυτό του έφερε πολλούς πόνους και πολλές ταλαιπωρίες σε όλη του τη ζωή».



Παράλληλα, οι παρουσιαστές της εκπομπής πρόσθεσαν ότι το κινητικό και το γνωστικό σύστημα του διάσημου τραγουδιστή δεν λειτουργεί σωστά, γι' αυτό και «δεν θυμάται πλέον ούτε τα τραγούδια του».

«Αυτοί οι άνθρωποι που είχαν σχέση με τον Χούλιο Ιγκλέσιας, σήμερα, δεν τον βρίσκουν και αυτό είναι που με ανησυχεί ότι ο ίδιος έχει εξαφανιστεί και σηκώνει ούτε το τηλέφωνό του», ανέφεραν οι παρουσιαστές της εκπομπής.

Το 1977, λίγο αφότου το Εθνικό Στάδιο της Χιλής χρησιμοποιήθηκε ως φυλακή και θάλαμος βασανιστηρίων από το καθεστώς Πινοσέτ, ο Χούλιο Ιγκλέσιας το γέμισε με τους θαυμαστές του. «Τραγουδάω για τον κόσμο», εξήγησε σε μια συνέντευξή του. «Έχω τραγουδήσει σε όλους. Έχω τραγουδήσει στη Χιλή σε δύσκολους καιρούς και δεν το μετανιώνω. Γιατί να περιορίσω τον εαυτό μου;».

Για τις γυναίκες ο ίδιος έχει δηλώσει: «Αγαπώ τις γυναίκες. Τις χρειάζομαι γύρω μου. Είναι ένα μεγάλο ερέθισμα. Απολαμβάνω τη στοργή και την τρυφερότητα μιας γυναίκας περισσότερο από οτιδήποτε άλλο».



Αφού τον εγκατέλειψε η κοσμική κυρία Isabel Preysler από τη Μαδρίτη, ο Χούλιο παραδέχτηκε δημοσίως ότι «απέτυχε» να δημιουργήσει οικογένεια μαζί της. Η Preysler ήταν ερωτευμένη μαζί του, αλλά ο τραγουδιστής ήταν ένας Δον Ζουάν και ένας ζηλιάρης σύντροφος.

Εν τω μεταξύ, τα μεγαλύτερα παιδιά του από την Preysler μεγάλωσαν στη σκιά του, συνηθισμένα να λαμβάνουν στοργή περισσότερο από τον μάνατζερ του πατέρα τους, Alfredo Fraile, παρά από τον ίδιο. Μουσικά, ο Enrique Iglesias χάραξε το δικό του μονοπάτι, με τη βοήθεια του πρώην υπεύθυνου Τύπου του πατέρα του, Fernan Martinez. Και τα κατάφερε. Ο Julio Iglesias Junior ήθελε να κάνει το ίδιο, αλλά η μουσική του καριέρα δεν κατάφερε να απογειωθεί με τον ίδιο τρόπο.

Μέχρι τη δεκαετία του 2000, ο Χούλιο Ιγκλέσιας κατάφερε να προσαρμοστεί σε νέα ακροατήρια. Συνέχισε να γεμίζει αίθουσες, αν και όλο και μικρότερες, αλλά ήταν αποφασισμένος να παραμείνει «νούμερο ένα» και σίγουρα δεν ήταν διατεθειμένος να μοιραστεί τα φώτα της δημοσιότητας με τον Enrique, με τον οποίο δεν μοιράστηκε ποτέ τη σκηνή.



Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x