Παράξενα

Αποκλειστική χρησιμοποιούσε τον λογαριασμό ασθενούς και αγόραζε ερωτικά βοηθήματα!

Μία 24χρονη που εργαζόταν σαν αποκλειστική συνελήφθη να έχει κάνει δεκάδες αγορές, μεταξύ των οποίων και... ερωτικών βοηθημάτων, χρησιμοποιώντας λογαριασμό ασθενούς που φρόντιζε!

Στα πράσα συνελήφθη μία 24χρονη από το Λίβερπουλ, που χρησιμοποιούσε τον λογαριασμό μιας γυναίκας που φρόντιζε για να κάνει αγορές μέσω Amazon!

Η Λάσι Ντάνκε εργαζόταν για μία γυναίκα με ειδικές ανάγκες, που κινείται με ηλεκτρικό αναπηρικό καροτσάκι και αφού κέρδισε την εμπιστοσύνη της, ξεκίνησε να την εκμεταλλεύεται αγοράζοντας από είδη ομορφιάς μέχρι... ερωτικά βοηθήματα.

Η νεαρή είχε φτάσει μέχρι και στο σημείο να στέλνει λεφτά στον δικό της λογαριασμό μέσω εφαρμογής, κλέβοντας συνολικά το ποσό των 1.789 λιρών από την 43χρονη ασθενή της.

Η αρχή του τέλους για την Ντάνκε ήρθε όταν η μητέρα της γυναίκας αντιλήφθηκε ότι η κόρη της δεν πλήρωνε πλέον τους λογαριασμούς της, με την αναζήτησή της να καταλήγει στην αποκλειστική.

Η τελευταία παραδέχτηκε την ενοχή της και το δικαστήριο του Λίβερπουλ της επέβαλε εξάμηνη φυλάκιση με αναστολή, είκοσι ημέρες αποτοξίνωσης, 150 ώρες κοινωφελούς εργασίας και ασφαλιστικά μέτρα για πέντε χρόνια προς το θύμα.

Υποχρεώθηκε δε, να επιστρέψει τις 1789 λίρες που... έφαγε από την 43χρονη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x