TV

Χριστίνα Κεφαλά: «Ο Σάκης έλεγε πως δεν είχε κάτι μαζί μου, δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ»

Η Χριστίνα Κεφαλά μίλησε για τη συμμετοχή της στο Survivor.

Στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ φιλοξενήθηκε διαδικτυακά η Χριστίνα Κεφαλά, που αποχώρησε τελευταία από το Survivor. Ανάμεσα στα άλλα μίλησε για τη σχέση που είχε με τον Σάκη Κατσούλη. Συνοπτικά είπε:

«Μετά την ένωση είδα τα παιδιά λίγο να απομακρύνονται. Ο Τζέιμς ποτέ δεν θα πήγαινε να πει στα άλλα παιδιά να με ψηφίσουν. Θα τους έλεγε ‘η Χριστίνα δεν έχει φέρει νίκες, γι’ αυτό θα την ψηφίσω’. Θα το πήγαινε διπλωματικά».

«Δεν έριξα ευθύνες στον Νίκο ότι προκάλεσε επίτηδες το ατύχημά μου. Δεν με ρώτησαν επιστρέφοντας στο νοσοκομείο πώς ήμουν. Δεν χάρηκαν πολύ που γύρισα. Ο Νίκος επηρεαζόταν από τον Τζέιμς και την Άννα Μαρία. Ο Τζέιμς ήταν το μυαλό, ο Νίκος ήταν τα πόδια».

«Ο Σάκης δεν είναι και το πιο ήρεμο παιδί. Για να μη λέει ότι είχε κάτι μαζί μου, δεν ξέρω πόσο μπορώ να τον εμπιστευτώ. Είναι λίγο για τη λεζάντα και το φαίνεσθαι. Θέλει να φτάσει τελικό και σίγουρα θα εκμεταλλευτεί πολλά πράγματα για να φανεί».

«Ο Αλέξης είναι πολύ έξυπνος, χειριστικός και νομίζω έχει ταλέντο σε όλα. Έχει μια εμμονή με τον Τζέιμς, ανταγωνίζονται λίγο στην εξυπνάδα τους».

«Το σχόλιο για τα ‘όπλα’ μου (σ.σ. μεγάλο στήθος) το έκανα για πλάκα. Δεν ήθελα να προβάλω τις συμπαίκτριές μου. Δεν είμαι κάποια που προκαλεί με την εμφάνισή της».

«Ο Ηλίας μού είπε ‘1.000 φορές να φύγει ο Τριαντάφυλλος που δεν αγωνίζεται. Είναι άδικο να σου στερήσουν τη θέση στο παιχνίδι’. Συγκινήθηκα, γιατί βλέπω και αληθινούς ανθρώπους».




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x