Gossip

Χρήστος Δάντης για Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Πιστεύω σε σένα και στη ψυχή σου»

Το δικό του μήνυμα μετά την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου, μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα, από το Survivor All Star έστειλε ο Χρήστος Δάντης, μέσω του Instagram.

Σαν «βόμβα» έσκασε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, η αποκάλυψη που έκανε ο Νίκος Μπάρτζης, σχετικά με την ύπαρξη κινητού στην παραλία.

Η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έκανε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες για να διαπιστώσει αν ευσταθούν τα λόγια του παίκτη της κόκκινης ομάδας για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία από ό,τι έγινε γνωστό ήρθαν σε επαφή με έναν άνθρωπο στον Άγιο Δομίνικο που τους έδωσε ένα κινητό και ήρθαν σε επαφή με τον «έξω κόσμο».



Μετά την αποβολή των δύο παικτριών από το παιχνίδι, ο Χρήστος Δάντης έστειλε το δικό του μήνυμα για την σύντροφό του, Ασημίνα, μέσω ανάρτησης που έκανε στα Instagram Stories.

«Πιστεύω σε σένα και στη ψυχή σου που κάνει για διακόσιους. Πιστεύω μόνο εσένα και κανέναν άλλον. Καλή επιστροφή, σε περιμένουμε», έγραψε ο γνωστός τραγουδιστής, δημοσιεύοντας παράλληλα μια φωτογραφία της πρώην πλέον Survivor.

Χρήστος Δάντης: Το μήνυμα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x