Gossip

Χρήστος Μάστορας σε Πύρρο Δήμα: «Σε ευχαριστώ για ό,τι έχεις κάνει για τη Βόρεια Ήπειρο»

Η συγκινητική ανάρτηση του τραγουδιστή για τον Ολυμπιονίκη

Ο Πύρρος Δήμας επέλεξε το βράδυ του Σαββάτου να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Χρήστος Μάστορας. Οι δυό τους τρέφουν ιδιαίτερη εκτίμηση ο ένας για τον άλλον αφού μάλιστα τους ενώνει και η κοινή καταγωγή από τη Βόρεια Ήπειρο.

Ο Χρήστος Μάστορας έχει εκφράσει πολλές φορές τον θαυμασμό του στο πρόσωπο του Πύρρου Δήμα. Για εκείνον ήταν ο «σούπερμαν» των παιδικών του χρόνων, ο ήρωάς του που τον έκανε να έχει πίστη στον εαυτό του.

Ο Ολυμπιονίκης, λοιπόν αφού απόλαυσε το πρόγραμμα που έκανε ο τραγουδιστής τον επισκέφτηκε στα καμαρίνια, όπου έβγαλαν μία φωτογραφία μαζί και ο frontman του συγκροτήματος Melisses θέλησε να του πει ένα δημόσιο «ευχαριστώ».

«*Πύρρος* Είσαι πραγματικά μεγάλος όταν σε ξέρουν με το μικρό σου όνομα. Μόνο μικρό βέβαια δεν είναι αυτό το όνομα όταν μπορεί και σηκώνει μια ολόκληρη Ελλάδα με τα χέρια του. Πύρρο, σε ευχαριστώ για την όμορφη έκπληξη χθες βράδυ στο Έναστρον, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά και για ο,τι έχεις κάνει για την Ελλάδα και την ιδιαίτερη πατρίδα μας τη Βόρεια Ήπειρο», γράφει στην ανάρτησή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x