Gossip

Χωρίζει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο άντρας της κατέθεσε αίτηση διαζυγίου

Η ταλαιπωρημένη σταρ χωρίζει μόλις 14 μήνες μετά τον γάμο της με τον Σαμ Ασγκάρι

Νέα απόρριψη για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο άντρας της κατέθεσε αίτηση διαζυγίου χθες Τετάρτη, λίγες ώρες αφότου πολλά μέσα, όπως το TMZ και το περιοδικό People, ανέφεραν ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει, μετά από απιστία της διάσημης τραγουδίστριας.

Ο Σαμ Ασγκάρι (Sam Asghari) - 29χρονος γυμναστής και μοντέλο - παντρεύτηκε την ερωτευμένη και ευάλωτη ψυχολογικά 40χρονη Σπίαρς πριν από 14 μήνες, τον Ιούνιο του 2022 σε μία λαμπερή τελετή, και τότε πολλοί είχαν αμφισβητήσει τις καλές του προθέσεις.

Η Σπίαρς παντρεύτηκε τον Ασγκάρι στο σπίτι της στο Thousand Oaks της Καλιφόρνια, μπροστά σε καλεσμένους όπως η Selena Gomez, η Drew Barrymore, η Paris Hilton και η Madonna, μόλις έξι μήνες αφού ανέκτησε πάλι την ελευθερία της από την 13χρονη κηδεμονία του πατέρα της, η οποία της προκάλεσε πολλά ψυχολογικά προβλήματα.

Την είδηση για την αίτηση διαζυγίου επιβεβαίωσε στο AP πρόσωπο που είναι κοντά στον Asghari αλλά δεν έχει εξουσιοδότηση να μιλήσει δημόσια.

Πάντως, σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα, στο προγαμιαίο συμβόλαιο που υπέγραψε η Σπίαρς με τον Ασγκάρι προβλέπεται ότι σε περίπτωση χωρισμού η ποπ σταρ θα διατηρήσει στο ακέραιο την περιουσία της που είχε αποκτηθεί πριν από τον γάμο τους, περίπου 60 εκατομμύρια δολάρια.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x