Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Κούρσα για τρεις μέχρι το τέλος, με τους 90 πόντους πια να είναι προαπαιτούμενο για τίτλο!

Είναι ένα συγκλονιστικό πρωτάθλημα, από την αρχή του μέχρι σήμερα. Τρεις ομάδες να το διεκδικούν, όλες να είναι εντυπωσιακά σταθερές, με τη διαφορά τους να είναι ένας βαθμός.

Πρώτη η Άρσεναλ πλέον, για πρώτη φορά στο 2024, 2η στην ισοβαθμία η Λίβερπουλ, στο -1 από αμφότερες η Μάντσεστερ Σίτι. Ακολουθεί ντέρμπι… τίτλου στο «Έτιχαντ», αλλά στο τέλος της ημέρας το δεδομένο είναι ένα… Πως οι 27 βαθμοί ως συγκομιδή στα 10 επόμενα παιχνίδια, μάλλον καθορίζουν και τον πρωταθλητή!

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μάχη τίτλου από το 2014. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Είναι μία από τις καλύτερες σεζόν στην Premier League, για πολλούς και διαφορετικούς λόγους.

Διότι έχουμε τρεις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα. Διότι ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα ποια θα είναι η τέταρτη ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο του Champions League. Γιατί υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός για την 5η θέση, που ενδέχεται να δώσει μία ακόμη θέση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Και φυσικά εξαιτίας της «μάχης» που λαμβάνει χώρα για τον υποβιβασμό, με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και την Μπέρνλι να φαντάζουν τα φαβορί για να γυρίσουν στην Championship, αλλά από εκεί και πέρα, τι; Διαβάστε εδώ περισσότερα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x